Magazin > Horoskop in Numerologija
11987 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. aprila 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Ujeti boste želeli trenutek ter dokazati, da imate prav, kar vas lahko na področju kariere drago stane.

Nikar se preveč ne rinite v ospredje, prevzemite raje vlogo skrbnega opazovalca. Čustva bodo nihala in se prepletala iz ene skrajnosti v drugo, zato umirjenih in nežnih zmenkov raje ne pričakujte. Zavihteli se boste v strastne podvige, vendar vam tudi to morda ne bo dovolj, da bi se notranje stabilizirali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ko si boste priznali, da ste naredili napako, boste začeli na celotno situacijo gledati popolnoma drugače, bolj optimistično. Na ljubezenskem področju boste zelo strastni.

BIK 
Prijetne energije lune v znamenju škorpijona bodo omogočile na čustvenem področju premike ter ustrezne dogovore. Imate vse razloge za dobro voljo, zato se nikar ne zapirajte vase.

DVOJČKA 
Kar je navidezno nedosegljivo, se vam bo zdelo zaradi lune v škorpijonu najboljše in najbolj privlačno. Na področju čustev se vam bo nepričakovano posrečilo nekaj, kar si že dolgo želite.

RAK 
Kondicija se bo izboljšala, zato si privoščite kakšno športno dejavnost. Ugajalo vam bo predvsem to, da se zadeve potekajo mirno in da ni pritiskov, ki ste jih bili vajeni v preteklem obdobju.

LEV 
Stavite na doslednost in stabilnost in naredite prave korake v tisti smeri, ki se ji običajno raje izognete. Najbolj bo na področju kariere in denarja trpel vaš ego, ki se ne bo želel spustiti. 

DEVICA 
Na osebnem področju se boste zaradi lune v škorpijonu nekoliko težje prilagodili določenim ljudem, ki razmišljajo drugače. Poskusite se usmeriti v bolj optimističen pogled na življenje. 

TEHTNICA 
V odnosu z osebo, ki se je znašla v težavah, bodite bolj sočutni. Pomembni načrti se bodo zaradi vpliva lune v znamenju škorpijona spreminjali iz minute v minuto, zato ujemite tempo.

ŠKORPIJON 
Spoznali boste, da so spontani dogodki vedno najboljša rešitev, ki vas spravi v dobro voljo. Tokrat boste med najbolj navdušenimi, tudi glede stvari, ki so manj dostopne in težje izvedljive. 

STRELEC 
Ne pustite se prepričati o nečem, kar nikakor ni v vaši domeni. Pred vami so zaradi intenzivne energije, ki jo prebuja luna v znamenju škorpijona zoprni trenutki na zasebnem področju. 

KOZOROG 
Ne boste prepričani, česa si želite, težave boste imeli predvsem tisti, ki se nahajate v razmerju, saj boste razmišljali o bistvu vsega, kar se v zadnjem času dogaja. Nikar pa ne sklepajte prehitro.

VODNAR 
Poskrbite za boljšo organizacijo ter bolj dosledne korake in kmalu si boste lahko oddahnili, ter se posvetili sebi. Previdni bodite le ob zadevah, ki so tesno povezane s tveganjem.

RIBI 
Zgodilo se bo nekaj nepremišljenih dejanj, za katere utegnete plačati visoko ceno, če ne boste vsake zadeve prej temeljito pretehtali. Potegnite z energijo škorpijona na plano strast.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.