Magazin > Horoskop in Numerologija
5350 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. junija

astrologija, horoskopi
Kdo mora biti danes pazljiv?

OVEN

Splošno:

Danes boste še posebej doživeto izžarevali in sprejemali pozitivno energijo. Vse bolj boste lahkotni pri svojih nadaljnjih korakih, spremembe pa bodo tako bliskovite, da skorajda ne boste mogli verjeti. Poskusili boste nadzorovati povečane izdatke. Čakajo vas negativne spremembe na področju financ.

Ljubezen:
Današnji dan vam bo zelo naklonjen, čeprav boste morali nujno dokončati nekaj odprtih zadev. A kljub temu si boste samski lahko za zvečer priskrbeli zmenek. Vezani pa boste danes skrivali svoja prava čustva. Ni dobro, da zatirate svoja čustva, saj se tako o njih ne morete pogovoriti s partnerjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

BIK

Splošno:

Dan boste začeli nekoliko zasanjano ali pa boste nerealno razmišljali o novih priložnostih. Vsekakor pa se vam obeta nekaj novega in zanimivega na poslovnem področju. Skriti sovražniki vas bodo poskusili voditi do izgube denarja, zato bodite previdni. Zaradi stresnih situacij na delovnem mestu vam bo lahko padla odpornost.

Ljubezen:
Vezani boste imeli danes v rokah niti dogajanja med vama. Je pa res, da bo določene vaše želje partner napačno razumel. Preden se boste za kaj dokončno odločili, se raje posvetujte z njim. Samski pa boste nekoga navdušili z neko simpatično in zabavno zgodbo. Pazite le, da ne boste pretiravali. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2


DVOJČKA

Splošno:

Danes boste polni nove energije, hrepeneli boste po novih avanturah. Opazili boste veliko novih pozitivnih sprememb. Finančna naložba, ki ste se je lotili pred kratkim, vam ne daje takšnega zadovoljstva, kot ste pričakovali. Obeta se vam izguba. Poskusite nadzorovati in spremljati svoj denar.

Ljubezen:
Danes boste potrebovali umirjen večer. Samski za to izkoristite prijatelje. Pokličite jih za mirno večerjo ali pa zgolj za pogovor. Vezani pa boste želeli biti s partnerjem, tako da vama lahko že vnaprej pripravite prijeten večer. Glede na to, da sta oba gurmana, si lahko privoščita okusno večerjo. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

 
RAK

Splošno:

Ves dan se boste izjemno dobro počutili. Spoznali boste, da ste pravzaprav živeli v neki navidezni kletki, iz katere bi lahko že zdavnaj poleteli. Manj kot se boste obremenjevali s finančnim položajem, bolj se vam bo nasmihala sreča. Utrujenost, ki vam je grenila pretekle dni, vas bo danes končno zapustila in to se bo odrazilo tudi na vašem splošnem počutju.

Ljubezen:
Če ste storili napako, jo priznajte in se opravičite zanjo. Partner vam bo oprostil, še posebno dobro pa se boste počutili vi, saj boste tako odkriti do vaše boljše polovice. Samski pa boste zelo zaposleni, saj vas bodo dohitele stvari izpred nekaj dni. Glede na to, da ste takrat potisnili obveznosti na stran, boste morali danes nadoknaditi. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Neki načrti se danes ne bodo uresničili tako hitro, kot boste želeli, zato se boste jezili sami nase. Prav gotovo se boste iz te izkušnje lahko veliko naučili. Vaš zanos in navdušenje vam bosta odprla nove poti. Razmišljati boste začeli o potovanju. Danes nikar ne pretiravajte, sicer boste kmalu obležali.

Ljubezen:
Vezani, vsak odnos zahteva nekaj žrtvovanja. Vi pa se boste danes spraševali, zakaj se morate vi prilagajati partnerju in ne on vam. Če boste svoje pomisleke izrazili na glas, bo to izzvalo prepir. Samski pa boste sicer danes pričakovali več dogajanja na področju čustev, vendar ne boste imeli veliko sreče. Ne razmišljajte preveč o tem, prepustite se toku. 

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:

Končno boste naredili korak naprej. Pomembno poglavje vaše preteklosti bo utonilo v pozabo in lahko boste neobremenjeno načrtovali nova doživetja. Deležni boste dobička pri vlaganju ali naložbi, zato bodo vaši prihodki danes sijajni. Z živci pa boste že precej pri koncu, kar bodo opazili predvsem vaši bližnji. Vzkipljivi boste in težko se bo pametno pogovarjati z vami.

Ljubezen:
Danes boste občutili potrebo po osebni preobrazbi na fizičnem ali na čustvenem nivoju. Za vezane bo to prineslo nekaj negodovanja s strani partnerja. Le pojasnite mu, da to potrebujete zase, za svoje boljše počutje. Samski pa se boste poleg tega ukvarjali tudi z načrti za prihodnje dni. Pametno jih načrtujte.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 2

 
TEHTNICA

Splošno:

Nekaj v vezi s poslom vas bo zelo razžalostilo in kaj kmalu boste spoznali, da boste morali krepko poprijeti za delo, da časa ni na pretek. Tudi danes boste imeli celotno finančno situacijo pod nadzorom, se boste pa morda srečevali s težavami v domačem okolju. Zdravje bo dobro.
 

Ljubezen:
Samski se zavedajte, da imajo vaše besede večji vpliv na ljudi, kakor si mislite. Zato pazite, da ne boste koga po nepotrebnem užalili, kar bi se vam danes znalo zgoditi. Pazite na ton in vsebino. Vezani pa boste opora in pomoč boljši polovici. Pozorni pa bodite na to, da vam partner ne bo vzel preveč energije. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:

S svojim delom boste zelo zadovoljni, saj boste spoznali, da ste si sami ustvarili navidezne ovire, ki so vam preprečevale boljše delovne rezultate. Če se dogovarjate za posojilo, preberite vse pogoje poslovanja, drugače se boste lahko v prihodnosti srečali z določenimi težavami. Ne bodite jezni, saj s tem škodujete tudi svojemu zdravju.

Ljubezen:
Če boste ostali osredotočeni na cilj, ki ga imate pred očmi že nekaj dni, potem vam ga bo uspelo doseči. Samski lahko danes pričakujete povabilo. Ne oklevajte, pač pa ga takoj sprejmite. Vezani pa poiščite skupno pot s partnerjem. Česarkoli se bosta lotila, vama bo danes zelo lepo skupaj, če bosta upoštevala drug drugega. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


STRELEC

Splošno:

Uspešno boste dokončali neke obveznosti, pri delu pa vas bo vodila ambicioznost. Z enostavnimi potezami boste nenavadno uspešni in zato boste tudi veliko bolj pogumni glede svojih pričakovanj in dejanj. Glede nove naložbe se posvetujte s prijateljem, ki se na finance nekoliko bolje spozna kot vi. Proti večeru se bo morda pojavil glavobol.

Ljubezen:
Samski, danes bo v ospredje prišla vaša umetniška energija. Čeprav se boste želeli držati v ozadju, bo ta energija prevladala in vas popeljala v središče pozornosti. Dajte vse od sebe. Vezani pa danes poskrbite zase in za svoje dobro počutje. Razvajajte se in povabite zraven še vašo boljšo polovico. Pred vama je lep dan. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

 
KOZOROG

Splošno:

Začutili boste odločnost, zato boste z lahkoto uresničili svoje zamisli. Mogoče boste morali biti le malo bolj potrpežljivi, kajti rezultati bodo kmalu vidni tudi na bančnem računu. S svojim trudom boste namreč razširili tudi vire dohodkov. Na zdravstvenem področju se kažejo nezaželene težave.

Ljubezen:
Vezani, danes zagotovo ne bo pravi čas, da bi sledili svojemu »receptu za ljubezen«. Nekaj ne bo šlo po načrtu, tako da se boste morali prilagoditi dogajanju okoli sebe. Partnerja pa boste navdušili s svojimi idejami. Samski boste ugotovili, da morda vaš pristop ni najboljši. Oseba, ki jo imate v mislih, se namreč ne odziva na vaše poskuse. Poiščite novo simpatijo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno:

Skeptični boste zaradi nekih negativnih okoliščin, toda nekako mirno se boste sprijaznili s to situacijo in spontano pričakovali najboljše rešitve. Povečanje stroškov bo nekoliko problematično, zato boste sprejeli premišljene in uporabne odločitve. Zdravje se bo prav danes lahko drastično poslabšalo, zato se malo umirite.

Ljubezen:
Samski boste danes kar malo napeti in vznemirjeni. Toliko še imate za postoriti, časa pa tako malo. Da si boste prihranili nekaj živcev, prosite za pomoč. Prijatelji so ob vas. Vezane pa bo nekdo prosil za nasvet glede razmerja. Vidiva se namreč zdita kot popoln par in ljudje vse naokoli vaju občudujejo. Le tako naprej! 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:

Začutili boste čudovito notranjo ubranost med vašimi čustvi in razumom. Skrbno boste nadzirali svoja čustva in se pogosto zatekali v svojo notranjost. Čeprav finančno stanje ne bo najbolj blesteče, zaradi tega ne boste slabe volje. Neprijetne misli boste enostavno izklopili. Ta sproščenost se bo odražala tudi na zdravstvenem področju, ki bo naravnost cvetoče.

Ljubezen:
Vezani ne pozabite, da se vsi učimo na svojih napakah. In tudi vi se boste danes naučili nekaj o vajinem odnosu. Naj vam bo to šola za naprej. Samski pa boste morali najti mejo med prijateljstvom in romanco. Vprašajte se, kaj vam pomeni več, tako boste dobili najboljši odgovor. In tega se držite tudi vnaprej. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.