Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Vsi so govorili le o pop muziki

ETAPM
1/5
Peter Podbevšek
V KUD-u France Prešeren se je v soboto, 28. januarja, uspešno zgodila prva edicija festivala Everybody talk about pop music (ETAPM).

V soboto je okoli 150 obiskovalcev v dvorani ljubljanskega KUD-a France Prešeren prisluhnilo odličnim, rockersko nabitim The Toronto Drug Bust, ki so suvereno zaključili prijeten glasbeni večer.

Predstavila sta se tudi perspektivna neofolk zasedba Sara Being Urban in plesni sint-pop Furry Walls, koncerte pa so glasbeno in vizualno povezovali didžej teoP (Belo smetje) in vizualni tandem  I.G.S.empl.

Istočasno je potekala še prva interaktivna razstava urbane fotografije (polaroid, lomo) pri nas, ki so jo soustvarjali obiskovalci sami. Ti so se fotografirali in svoje izdelke nato obesili po predprostoru, s čimer so soustvarili zanimivo razstavo.

O pop muziki se bo še govorilo
Ker je festival ETAPM prijetno presenetil tako obiskovalce kot tudi organizatorje, slednji obljubljajo, da bodo festival kmalu ponovili oziroma še pred poletjem organizirali drugo edicijo, ki ne bo vključevala samo glasbe in fotografije, ampak še precej več urbanega in zanimivega. O pop glasbi se bo torej še govorilo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.