Magazin > Film & Glasba & TV
5144 ogledov

Poroka na prvi pogled: Uf, med Ireno in Andrejem padale težke besede

poroka na prvi pogled, Irena Martinjak, Rudi, Marjetka Planet TV
On je njej preveč preprost, ona njemu premalo ...

Andrej in Irena iz šova Poroka na prvi pogled preprosto ne najdeta skupnega jezika. Ko poskuša 48-letnica svojemu soprogu nekaj razložiti, jo ta takoj odbije z besedami, da preveč komplicira in da naj mu pove na preprost način.

Irena išče 'globino', Andrej pa po njenih besedah ne bi mogel biti bolj plitek, zato se ne čudi, da imel slabe izkušnje z ženskami. "Nobena od tukaj ga ne bi pogledala, nobena. Zakaj so ga dale vse na zadnje mesto (ko so vse žene ocenjevale videz, op. avt.)? Bog ve, zakaj. Naj se zamisli," je bila jezna.

Med pogovorom je svojega eno leto mlajšega soproga vprašala, zakaj se začne takoj braniti, ko mu nekaj reče. "Ker ti ne zaupam več," je bi kratek. "Andrej se ne zaveda, kako blizu sem ga spustila. Definitivno mi je žal, da sem ga spustila tako blizu, ker si tega ne zasluži," je bila razočarana Planetova nevesta.

Andrej pravi, da si želi zvezo. "A ne s tabo," je bil iskren. Ženi je spet razložil, da si želi preproste soproge, Irena pa je dejala, da je že pred matičarjem vedela, kakšen človek je. "Takrat sem šla spet čez sebe in osebo spustila bližje. Vidim, da tega ne bi smela," je še dodala.

Komentarjev 3
  • www 08:04 10.april 2024.

    čudna žival...

  • Avatar lopov
    lopov 07:52 10.april 2024.

    Poštene ženske se ne promovirajo na tv... in svojo itimnost in bedo ne trosijo javno pred celo slovenijo