Magazin > Film & Glasba & TV
1739 ogledov

Poroka na prvi pogled: Tako grdo so moški govorili o Jerneji

jerneja ropas, poroka na prvi pogled Planet TV
Poroka na prvi pogled. Irena je na večerji povedala, kaj so moški izjavili o Jerneji.

Irena je že v ponedeljkovi epizodi omenila, da jo skrbi, da se moški o svojih soprogah grdo pogovarjajo. Ko je s svojo bojaznijo soočila Andreja, je to zanikal. Irene to ni pomirilo. "Bila sem nehote zraven, ko so Jernejo pošimfali, kar se je meni zdelo zelo grdo. Če so njo tako grdo pošimfali, na tak način šimfajo vse," je dejala.

Na večerji je pred vsemi povedala, kaj je slišala. "Ne vem, kdo je izpostavil, vem le, da ni bil Andrej ... Ti (Kristijan, op. avt.) ali Marko. Tikalo se je Jerneje. Ker se ukvarja z Herbalifom ste rekli, da po njem smrdi."  "To je bilo otročje. Ne spomnim se, da bi kdo koga užalil na tisti klopci. Kaj je ona slišala, ne vem ..." je rekel Kristijan.

"Nobenega za to mizo nisem silila v svoj življenjski slog. Niti enega. Pogovarjam se. Povem, kdo sem, kaj me je spremenilo, kaj mi je koristilo. Če nekoga moti, da sem prišla do te točke, naj ga," je žalitev pokomentirala Jerneja.

Tistega večera je bila Irena jezna na vse moške, saj meni, da njihova družba slabo vpliva na Andreja, s katerim imata hude zakonske težave. 

Komentarjev 3
  • Pierre 13:19 11.april 2024.

    Blagor ubogim na umu kajti v njih je nebeško kraljestvo...

  • dare326 10:09 11.april 2024.

    TV je za low IQ ljudi, ki ne vedo kaj bi počeli sami s sabo. Brez idej, ki jim morajo drugi povedati kaj in kako, kaj morajo delati in vsake toliko, koga morajo voliti, da jim bodo še naprej vtepali ...prikaži več v glavo nebuloze. Ameri pravijo, get life. Ukvarjajte se s športom, čeprav ste utrujeni od dela je to zato, ker premalo športate. Najdite si hobi, ker TV poneumlja.

  • Avatar lopov
    lopov 08:08 11.april 2024.

    Cirkus poroka na Spregled... kdor tak ne najde partnerja ga tukaj ziher nebo še nišče ga ni kdor pa bil v šovu pa si nakopal še več težav