Magazin > Film & Glasba & TV
17002 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kristijan med snemanji izvedel tragično novico

poroka na prvi pogled, Kristijan Bogar Planet TV
Jokal v telefon.

V šovu Poroka na prvi pogled je pošteno zaškripalo med Jernejo in Kristijanom. Že pretekli teden, ko je Kristijan na kave vabil druge žene, je bilo jasno, da njun zakon ne bo uspel, sedaj pa je med njima še enkrat počilo. Jerneja je možu očitala, da se je spremenil, on pa njej, da pred kamero igra, da bi lepše izpadla. Bilo je celo tako hudo, da je očka dveh otrok odkorakal iz stanovanja in ni hotel dati izjav. 

Kristijan je tistega dne izginil. Jerneja ga je pozneje poklicala in izvedela tragično novico. "Se spomniš, ko sem ti pred dvema dnevoma rekel, da ko nekaj čutim, da se potem zgodi. Vidiš, kaj se je zgodilo. Umrl mi je prijatelj. Sem v slabem stanju, nato se mi še to zgodi," je ženi v joku povedal. Jerneja ga je povabila nazaj v stanovanje, a je Kristijan njeno pomoč odklonil.

Kristijan je septembra na Instagramu objavil ganljiv zapis, ki govori o minljivosti in izgubi. "Kaj pa, če nas življenje opozarja, da naj se zbudimo, da naj se bolj zavedamo minljivosti, bolj cenimo čas, ki nam je dan, in vrednote vzamemo denarju in jih vrnemo človeštvu? Kaj pa, če nam življenje želi povrniti zavedanje, da je sreča v ljudeh in ne denarju? Kaj pa, če nas življenje uči, da namenimo čas za trenutke, ki tvorijo spomine? Na koncu nam ostanejo samo spomini. Koliko žalostnih ljudi v teh dneh, koliko bolečine in koliko trpljenja ... Življenje je prekratko in nepredvidljivo, da se tega ne začnemo zavedati, dokler imamo še čas. Sožalje vsem, ki se v teh dneh spopadate z nepredstavljivo bolečino. Nebesa so postala bogatejša za enega angela. Čuvajte se," je zapisal.

Šov so snemali lansko poletje, zato predvidevamo, da se je z zapisom poslovil od prijatelja.

 

Komentarjev 1
  • Grof 10:10 10.april 2024.

    A fanta je res škoda, v naslednjem krogu na snemanje povabite bolj gledane in prepoznavne osebe,npr, Jerco Korče, Janija Modndorferja, bjondo Gazi novsko, pa Tino Hefrle, Grakfovo, pa hitrostnega drsalca Jakopovića, zvedavo Grgurevićko, pa ovenelo Muršić, pa sumo borko Janja ...prikaži več Sluga, pa Tašnerja lepotca, pa balončko Vonta, pa rokohitrico Žibrat, a je ta sploh polnoletna, pa oplemenitenega Jonasa, upokojenega fitouranologa Gregorića, pa se nekaj