Magazin > Film & Glasba & TV
20403 ogledov

Poroka na prvi pogled: S tem je Andreja zastrupila bivša, to nam je še razkril!

andrej štelcer, poroka na prvi pogled Planet TV
Irena je razkrila, kakšne izkušnje ima Andrej z ženskami.

Morda bi bilo bolje, da bi Andrej in Irena vrgla puško v koruzo in zaključila eksperiment Poroka na prvi pogled. Par nikakor ne najde skupne točke. Irena išče globino in za svojega soproga, ki ne želi poslušati več kot dveh stavkov v kosu, pravi, da bolj plitek ne bi mogel biti. 

48-letnica je tudi izjavila, da jo mož žali, ko ves čas omenja knjige, ki jih bere in so ji pri delu na sebi v pomoč. "Od tebe je več teorije kot prakse," ji je očital. "Jaz sem bila 20 let v zakonu, tri otroke imam in dve vnukinji ... imam dovolj prakse," je na to povedala Irena, ki pravi, da je vse, kar ima Andrej za pokazati, papagaj.

A očitno ni tako.

V tem tednu je namreč povedala več o njegovih slabih izkušnjah z ženskami. Par se je pripravljal na "teden komunikacije" in Andrej je takoj povedal, da v "globine" ne bo šel. "V globino jaz ne spuščam nikogar, razen družine," je dejal. "Tako sem jezna, težko je biti s toksično osebo, ki nič ne vidi, nič ne zna, nima globin. Niti na lep niti na grd način mu ni mogoče nič dopovedati," je na to rekla Irena.

Andrej vztraja, da se z zgodovino ne bo ukvarjal, saj vedno zapre knjigo in piše novo. Irena mu ne verjame. "Prva žena ga je zastrupila s hrano, druga ga je varala. Na tak način ti ne moreš zapreti knjige, ker moraš to predelati. Definitivno nima zaprte knjige," je povedala.

Andreja smo vprašali, ali Irenine besede držijo. "Da sem bil prevaran in zastrupljen, je res. Pravici je bilo zadoščeno, več od tega pa ne bom komentiral. Zakaj je Irena to izpostavila pred kamero, ne vem. Mogoče se ji je zdelo pomembno. Mislim pa, da mora tudi sama veliko stvari razčistiti v svojem življenju," je povedal za naš medij.

Komentarjev 3
  • Pierre 14:12 18.april 2024.

    Vsi tile so za psihiatra že na prvi pogled!!!!!

  • koki 12:56 18.april 2024.

    Irena bi potrebovala psihiatrično pomoč. Že od začetka eksperimenta. Enako velja tudi za Olgo.

  • slavauk22 09:51 18.april 2024.

    najboljše je imeti moškega .......vsaj ne tolk tečnarji.......