Magazin > Film & Glasba & TV
54678 ogledov

Kdo je lepotica, ki jo Plestenjak tako rad objavlja na svoji strani?

jan plestenjak
Že poznate Morgano Carneiro da Silva?

Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem 'Res je dober dan', ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija.

Po uspešnicah z aktualnega albuma »Za vedno«, razprodanih Stožicah in številnih koncertnih prizoriščih po Sloveniji je Jan Plestenjak v jesen vstopil z novo zgodbo, s katero se mu je izpolnila velika želja. Ob navijanju za naše srebrne fante, ki so na noge dvignili vso Evropo, tako z igro kot z dobrodelnostjo, je ob čustvih, ki so zajele vso Slovenijo, nastala pesem 'Res je dober dan'.

Odločitev, da bo Odbojkarska zveza pesem vzela za svojo, je Jan z veliko častjo sprejel in jo tako premierno v živo predstavil ob prihodu naših odbojkarjev, ki so na evropskem prvenstvu pisali zgodovino slovenskega športa.

Pesem že ima videospot, ki govori o čaščenju trenutka in svobode in je bil posnet na čudovitih ulicah v Trstu pod režisersko taktirko vrhunskega ustvarjalca filmov Vladana Jankovića.

Janu in fantom pa je v spotu pozornost ukradla visokorasla lepotica Morgana Carneiro da Silva iz Brazilije, ki se je v Slovenijo preselila zaradi ljubezni. Poročena je z Žigom Trkuljo, modnim agentom. Morgano so že maja spoznali bralci slovenskega Playboya, za katerega se je slekla in povedala: »Ženska mora vedno biti ženska v polnem pomenu besede. Zadovoljna in vesela mora biti v svojem telesu, kakršnokoli že je. Lepota v tradicionalnem pomenu z leti tako ali tako zbledi, tisto, kar imamo ženske v sebi, tisto, kar smo, pa ostane za vedno.«

 

Posted by Jan Plestenjak on Thursday, September 26, 2019
Komentarjev 4
  • Avatar sakami
    sakami 19:31 04.oktober 2019.

    Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - http://lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam :)

  • sam50 14:18 04.oktober 2019.

    Sem mislil,da je Rajka,ampak mi profil ni nekako deloval znano...