Magazin > Bizarno
28691 ogledov

Ko je posnela selfie, ni slutila, da bo moški za njo spremenil njeno življenje

jenn Liddel Instagram
Usodi ne moreš ubežati.

"Spoznala sva se ob pravem času," je Jenn Liddell zapisala ob galeriji starih posnetkov s soprogom Jonom. Najbolj zanimiva je prva fotografija, ki jo je posnela leta 2012. Lepotica je v kavarni posnela selfie, za njo je stal neki mladenič - Jon. Če ste mislili, da se je par spoznal tega dne, se motite. Prvič sta si v oči pogledala šele dve leti pozneje, poročila pa leta 2021.

"Če bi se spoznala prej, se zveza verjetno ne bi obdržala. Bila sem narcisoidna pošast, nevedna in naivna," je Jenn še zapisala in razkrila, da je svoje napake spoznala šele po enem letu samskega življenja in po številnih potovanjih. "Takrat sva se spoznala. Prava oseba te bo vedno našla ob pravem času," pravi.

Njeni prijatelji, ki so se odzvali na objavo, pravijo, da njuna zgodba potrjujejo teorijo o nevidni nitki usode. "Človeka, ki jima je usojeno biti skupaj, povezuje nevidna rdeča vrvica. Ne glede na pot, ki jo ubereta v življenju, jima je na koncu namenjeno, da sta skupaj," je nekdo razložil v komentarjih.

Verjamete v to rdečo nit?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.