Magazin > Bizarno
43 ogledov

Barbika, ki ji zavida še Woodsova ljubica

Kontroverzna lutkica ostaja na prodajnih policah, kupiti pa jo je mogoče za 16 d Žurnal24 main
Nad najbolj slavno lutko Barbie na svetu so se spet spravili kritiki. Tokrat je tarča zlobnih jezikov njena garderobna omara.

Priljubljena lutka Barbie, ki se lahko s svojimi oblekami preobrazi iz zdravnice v uspešno podjetnico, je vnovič razjezila starše po svetu. Nad njenimi najnovejšimi oblačil so zgrožene mame, ki se sprašujejo, ali je res primerna za otroke.

Poleg lutke Cabbage in figurice G.I. Joe si je Barbie v knjigi rekordov prislužila mesto ene najbolj dragocenih igrač v Ameriki.

Najnovejša lutka v kolekciji Barbie Basic je namreč oblečena v ozko črno oblekico, ki je trenutno pravi modni hit. Ena izmed štirih afroameriških barbik, dolgolasa Desiree nosi kratko oblekico z globokim izrezom in čevlje z visoko peto. Zaradi njene izzivalne oprave so jo nekateri kritiki poimenovali Prsata Barbie. The New York Daily News je celo zapisal, da ima oblekica globok izrez in razkriva oprsje, ki bi mu zavidala še ljubica Tigerja Woodsa.

Na spletni strani Mattel, kjer se da kupiti kontroverzno barbiko so zapisali, da je lutka namenjena odraslim zbiralcem. Nad njo so se v večini pritožile le jezne mame. "Nočem, da bi moja hči mislila, da mora biti taka, saj veste, prsata barbika, ki neprestano nosi salonarje in mini krila," je nad prodajo ogorčena Andie Whitaker iz Minnesote.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.