Zdravje > Intima
67 ogledov

Kako dolgo potrebuje, da vas bo prevarala

seks vroča zgodbica strast Shutterstock
Kriza sedmega leta zakona je mit, še posebej, če so tudi vaši starši imele afere.

Prelomno sedmo leto zakona je samo še mit, kaže raziskava, ki jo je izvedla največja britanska spletna stran za poročene IllicitEncounters.com..

Ženske varajo prej

Anketa med uporabniki in uporabnicami strani je pokazala, da so ženske v povprečju že po treh letih in treh mesecih prvič skočile čez plot, moški so to storili po treh letih in osmih mesecih zakona.

varanje moški | Avtor: Profimedias Profimedias

Razlogov za skakanje čez plot je seveda več, raziskava, ki so jo izvedli med britanskimi zakonci pa je pokazala, da se med spoloma bistveno razlikujejo.

Če so ženske navajale čustva, je glavni razlog za zunajzakonsko afero pri močnejšemu spolu v glavnem seks, čeprav so oboji kot potencialni povod za prevaro navedli "preveč popitega alkohola".

Če se je ločila mati, se bo najverjetneje tudi hči

Če je imela afero mati, bo to storila tudi hčerka; zaradi nekakšnega občutka materinega dovoljenja in dejstva, da hčerke mater, ki so varale, zaveze kot je zakon enostavno ne jemljejo tako resno, menijo poznavalci. 

"Če želite vedeti, ali vas bo žena prevarala, se najprej pozanimajte o njeni tašči. Varanje je namreč v družini, še posebej to velja za ženske, ki v odrasli dobi še posebej idealizirajo in sledijo svojim materam, njenim tako dobrim kot slabim dejanjem," je dejal vodja raziskave Christian Grant.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.