Šport > Nogomet
61 ogledov

''Messija, Neymarja in Suáreza bomo pojedli za zajtrk''

joshua brenet EPA
Branilec nizozemskega PSV-ja je pred ponedeljkovim žrebom parov osmine finala Lige prvakov poslal sporočilo napadalnemu trojčku Barcelone.

PSV Eindhoven je postal prva nizozemska ekipa po skoraj desetih letih, ki se je uspela uvrstiti v izločilne boje Lige prvakov.  

Nizomemski prvoligaš je v zadnjem krogu skupinskega dela premagal CSKA Moscow (2:1) in si po porazu Manchester Uniteda na gostovanju v Wolfsburgu zagotovil nastop med 16 najboljšimi ekipami v Evropi.

Vstopnico za osmino finala so si priigrali tudi nogometaši Barcelone, ki so s štirimi zmagami in dvema remijema prepričljivo osvojili prvo mesto v skupini E.

Branilec PSV-ja Joshua Brenet si želi, da bi se njegova ekipa v naslednjem krogu tekmovanja pomerila z Barcelono, branilko naslova, ki v marsikaterih očeh tudi letos velja za prvega favorita tekmovanja.

''V žrebu so ostali samo še veliki klubi, a jaz sem velik navijač Barcelone,'' je povedal Brenet. ''Lepo bi bilo, če se lahko pomerili z njimi. Če ne v tem krogu, pa v naslednjem, v polfinalu ali finalu,'' je dodal branilec in - bolj v šali kot zares - obljubil: ''Messija, Neymarja in Suáreza bomo pojedli za zajtrk.''

PSV je v domačem prvenstvu uvrščen na tretje mesto in ima točko zaostanka za Feyenoordom oziroma tri za vodilnim Ajaxom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.