Šport > Nogomet
34 ogledov

''Dokaz'' o prirejenem žrebu Lige prvakov

javier zanetti žreb liga prvakov EPA
Po svetovnem spletu so se pojavila namigovanja, da naj bi bil žreb parov osmine finala Lige prvakov prirejen v korist madridskega Reala.

V Nyonu so v ponedeljek opravili žreb parov osmine finala Lige prvakov, v katerem se bo za najprestiženjšo evropsko krono potegovalo 16 najboljših ekip.

Arsenal se bo pomeril z Barcelono, Chelsea pa s Paris Saint-Germainom. Nekoliko bolje jo je odnesel Real Madrid, ki se bo za preboj v četrtfinale srečal s petouvrščeno ekipo italijanskega prvenstva AS Romo.

Čast vlečenja kroglic je imel legendarni obrambni vezist Interja Javier Zanetti, ki je nekdanjim rivalom, Romi in Juventusu, izžrebal zelo težke nasprotnike, v oči pa je zbodel način, kako je izžrebal kroglico z imenom španskega velikana, na kar so opozorili tudi številni uporabniki družabnega omrežja Twitter.

Zanetti je z roko segel v posodo in izvlekel prvo kroglico, ki jo je prijel, čeprav je pred tem nakazal mešanje kroglic, kar pa se očitno ni zgodilo.

Teoretiki zarot tega niso spregledali in govorice o nameščanju tekem so že v polnem zagonu, kot je to v navadi pred vsakim velikim tekmovanjem. Presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.