Šport
10 ogledov

Hrvati so se po ponižanju v Kopru znesli nad svojimi rokometaši

sp v rokometu slovenija hrvaška miha žvižej marko kopljar EPA
Hrvaška je šest dni pred začetkom evropskega prvenstva v rokometu v prijateljski tekmi s Slovenijo v Kopru izgubila z 32:17. To je izenačitev najvišjega poraza izpred 18 let.

Kavboji, kot kličejo hrvaške rokometaše, so v drugem polčasu zadeli le petkrat in šest dni pred začetkom evropskega prvenstva na Poljskem doživeli najvišji poraz po 18 letih.


Slovenci so ob Rusih, ki so Hrvaško leta 1998 premagali z 29:14, edini, ki so jih premagali s 15 goli razlike. Temu primerni so odzivi navijačev hrvaške reprezentance na forumih hrvaških spletnih portalov. Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih.

Drugi polčas je bil ena najslabših predstav hrvaških rokometašev, ki sem si jih ogledal v svojem življenju (in videl sem že marsikaj).

Že res, da je bila tekma prijateljska, ampak 15 golov razlike ... to je že v košarki veliko.

To kar so Balić in druge legende gradile dolga leta so zapravili v 60 minutah. Nepredstavljivo je, da 20 minut ne moreš dati gola. To je žalostno. Pričakoval sem poraz od Slovneije, ampak 15 golov razlike je sramota.

Zdaj so Slovenci pokazali, da niso naši prijatelji. Napolnili so nas brez milosti (smeh).

Bojim se, da je to udarec, po katerem se še dolgo ne bomo pobrali. Na žalost ne spadamo več med šest najboljših ekip na svetu.

Sramota biblijskih razmer

Zdaj so kavboji z Gore Brokeback

Ne morem verjeti, da so nas Slovenci razbili ... Tudi, če bi igrali z B ekipo, bi jih morali premagati ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.