Šport > Nogomet
14 ogledov

Handanović pripravljen podaljšati

samir handanović EPA
Slovenski reprezentančni vratar naj bi v prihodnjih dneh podaljšal svojo pogodbo z Interjem, kateremu se je pridružil leta 2012.

Samirju Handanoviću ob koncu letošnje sezone poteče pogodba z Interjem, slovenski vratar pa se je po poročanju Corriere dello Sport odločil, da bo podaljšal pogodbo z milanskim velikanom.

Handanovića se je poleti povezovalo s selitvijo k Manchester Unitedu, prav tako naj bi se znašel na seznamu želja Barcelone. Svojo prihodnost vidi v Interju, če bodo nerazzurri konkurenčni in si znova izborili mesto v Ligi prvakov.

''Špekulacije o prestopih so del igre, a resnica je ta, da sem bil vedno zelo iskren do svojega kluba in razmišljam samo o tem, da bi ostal tukaj, če bomo konkurenčni,'' je povedal za italijanski dnevnik.

''Poleg tega nisem prejel nobene ponudbe drugih klubov, verjetno tudi zato, ker so na svetu samo trije ali štirje klubi atraktivnejši od Interja. Pomembno je, da se borimo za nekaj velikega. Rad bi ostal tukaj, saj se bomo uvrstili v Ligo prvakov. V tem tekmovanju še nisem zaigral in to je eden od mojih ciljev, potem ko sem z Udinesejem izpadel v končnici,'' je povedal vratar.

Inter v nedeljo čaka tekma z Juventusom, na kateri si bosta nasproti stala Handanović in legendarni Gianluigi Buffon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.