Šport > Nogomet
35 ogledov

Pobesnel ob misli na Ronalda

Grzegorz Krychowiak ronaldo EPA
Obrambni vezist Seville je razkril svojo motivacijo pred tekmo španske La Lige, na kateri so Andaluzijci premagali Real Madrid (3:2).

Real Madrid je v 11. krogu španskega prvenstva izgubil proti Sevilli, eden od odgovornih krivcev pa je bil nedvomno Grzegorz Krychowiak, ki se je pred tekmo odločil, da Cristianu Ronaldu pod nobenim pogojem ne bo pustil doseči zadetka.

''Ko sem prebral, da je Ronaldo Sevilli zabil 19 golov, sem bil besen. Na igrišče sem se odpravil kot bik, penil sem se okoli ust. Ponavljal sem si 'ni možnosti, da bi Cristiano spet zadel proti nam'. Lani je zadel dvakrat, ko sem okreval po poškodbi nosa, a tokrat smo ga uspeli ustaviti,'' je povedal obrambni vezist, ki je za tekmo z Realom prevzel kapetanske dolžnosti.

''Nisem čutil nobenega pritiska zaradi kapetanskega traku. Bilo mi je v čast in ni vplivalo na mojo igro. V španski ligi sem se dobro razvil, saj gre za tekmovanje, ki je za obrambne veziste zelo zahtevno, saj ni dovolj, da smo pozorni na to, kaj se dogaja v ozadju, vendar moramo biti enako hitri in spretni kot naši nasprotniki - igralci, ki so tehnično zelo nadarjeni. Če bi bilo mogoče, bi vsak teden igral z najboljšimi ekipami,'' je dodal Krychowiak, ki v garderobi Seville slovi kot pravi šaljivec.

''Na igrišču ni prostora za šalo. To je delovno okolje in enako velja tako za Sevillo kot državno reprezentanco. Se pa radi nasmejimo, saj smo v prijetnem okolju. To je normalno,'' je sklenil Poljak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.