Slovenija
68 ogledov

Godler Trumpu: V Sloveniji imamo najboljše "muce", kar pa veste že sami

Donald Trump EPA
Imamo najboljše "muce" (pusseis), ampak to že veste, saj ste poročeni z eno od njih, ustvarjalci satiričnega videa sporočajo ameriškemu predsedniku Trumpu in ga pozivajo, da naj bo Slovenija tako za Ameriko, torej druga.

Turistični video, namenjen ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, ima od danes tudi Slovenija. Video je delo Jureta Godlerja in njegove satirične ekipe.

Ustvarjalci video posnetka predsednika Donalda Trampa pozdravljajo v Sloveniji, ki "ni Slovaška", da bo vedel od kod prihaja njegove žene, lepe ženske, tako zaradi slovenskih genov kot "dela albanskih kirurgov". Trumpu razložijo, da je Slovenija, ki je takoj za Ameriko, stara komaj 25 let in že zaradi tega mora z njo na zmenek.

"V Sloveniji imamo naboljše muce (pussies op. a.) na svetu, kar Donald že veste, saj ste  poročen z eno od njih. V besedi Slovenija se skriva beseda love (ljubezen op. a.) in v Sloveniji imamo radi vse, razen migrantov, homoseksualcev in drug drugega," sporočamo Trumpu. "Posebej radi imamo svoje lipicance in to zato, ker se rodijo črni in postanejo beli ..."

Imamo radi tudi Putina, zato zapremo celotno država, ko pride na obisk. Radi imamo zidove, zaenkrat sicer imamo samo ograjo, ki pa zadržuje migrante in ubija divje živali. Trump bi bil tako ponosen na nas. Zid z Mehiko mu lahko pomaga zgraditi Hilda Tovšak, na katero bi bil prav tako ponosen, saj ne plačuje svojih delavcev, kar bi prihranilop veliko denarja.

Imamo tudi torto Menija, ki jo lahko Trump poje, takrat, ko si tega ne želi Melania.

Prvi posnetek je nastal na Nizozemskem, kjer so se na račun Trumpa pošalili v satirični oddaji Zondag met Lubach.

Če bo Amerika prva, naj bo Nemčija druga, Hrvaška pa vsaj tretja, prosijo hrvaški komiki Donalda Trumpa. "Slovenci sploh ne znajo graditi zidov. To, kar imajo na meji, sploh ni zid. Če potrebujete strokovnjake, ki znajo graditi, jih imamo veliko. To so Bosanci. So najboljši gradbinci," se še šalijo v videu.

Satirična akcija, ki je odziv na Trumpaov prvi nagovor ljudstvu po zaprisegi, ko je dejal, da bo odslej na prvem mestru Amerika, se širi pod geslom #EverySecondCounts.

Komentarjev 6
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 17:23 08.februar 2017.

    Me prav zanima, če Kramp sploh ve, da ima Melonija umetne joške?

  • Majazmaja 13:28 08.februar 2017.

    Dober video :)

  • Avatar praufo
    praufo 11:22 08.februar 2017.

    godler baje dela za planet tv, ki je baje v lasti telekoma, ki je baje v lasti države slovenije ... kaj češ ... privat nič plačano, razen reklam