Magazin
84 ogledov

Krema z indijančki

indijančki Blanka Kefer
Če indijančke zmešate s skuto, jogurtom in sadjem, lahko dobite okusno in preprosto sladico.

Za kremo z indijančki potrebujete:

  • 12 indijančkov/zamorčkov
  • 400 g svežega sezonskega sadja (jagod, sliv, marelic, malin, hrušk)
  • 1/2 limone (neobdelane)
  • 500 g skute
  • 150 g naravnega jogurta
  • 250 ml smetane za stepanje
  • 2 žlici likerja cointreau

Namig, kako sladico narediti in kaj lahko uporabite namesto likerja cointreau, preberite tukaj:

Preberi več

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.