Slovenija
28 ogledov

Facebook bo uvedel posebno orodje za bivše

Facebook ex Facebook
Danes je začel Facebook v ZDA na mobilni verziji testirati orodje, s katerim bodo uporabnikom olajšali življenje po razpadu zveze.

Precej neprijetno je namreč, ko se še naprej prikazujejo fotografije bivšega, bognedaj v objemu z novim partnerjem. Da bi to preprečili, bi ga morali do zdaj odstraniti s seznama prijateljev ali blokirati. Po novem pa bo Facebook uporabniku, ki bo označil, da je spet samski, ponudil več možnosti. 

Lahko bodo izbrali, da želijo videti manj objav bivšega partnerja, poleg tema jih Facebook ne bo več ponujal njihovega imena, ko bodo pisali sporočilo ali označevali ljudi na fotografijah. 

Lahko bodo tudi omejili, katere fotografije, posnetke ali objave bo videl bivši partner ter označili, kdo lahko vidi objave, na katerih so skupaj z bivšim oziroma bivšo. Mogoče se bo tudi odznačiti s skupnih fotografij. 

"Upamo, da bomo s tem pomagali ljudem, ki gredo skozi težke trenutke in jih olajšali in poenostavili končevanje razmerja na Facebooku ter jih dali občutek nadzora," je zapisala Kelly Winters, produktna vodja pri Facebooku. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:38 20.november 2015.

    Če si taka faca da pustiš nekoga, potem pa še temu poglej direkt v oči. Kar poglej kaj si pustu za sabo. Ljudje so tako občutljivi ko gre za soočenje z resnico, ko gre pa za prizadet enga na ...prikaži več internetu je pa takoj obratna zgodba. Hinavci eni.