Magazin
9 ogledov

Big Brother: Bo hišo danes zapustilo najmanj šest ljudi?!

jadranka, jasmin Voyo
Tugomirja in Jadranko bo doletela kazen, je napovedal Big Brother.

Tugomir je včeraj s čevlji legel na posteljo in ob živce spravil redoljubno Jadranko, ki ga je po večkratnem pozivu, naj odloži natikače, poskušala sezuti. Najstarejšemu tekmovalcu to nikakor ni bilo všeč, zato je večkrat brcnil proti Jadranki. Zadel naj bi jo v obraz.

Na Pro Plusu so za Žurnal24 zagotovili, da bo Tugomirja zaradi nasilja doletela kazen, a kazen bo dobila tudi Jadranka. To ji je Big Brother včeraj sporočil v spovednici. Jadranka je takoj začela pospravljati kovčke, saj je prepričana, da jo bodo vrgli iz hiše. "Preveč sem ga sprovocirala, definitivno, a on je mene več tednov provociral in zdaj mi je počil živec," se je 44-letnica posipala s pepelom.

Kakšna kazen bo nekdanja zakonca Cerić doletela, bo znano danes. Jasmin je Jadranko poskušal potolažiti, saj je prepričan, da je ne bodo vrgli iz šova. "Obstaja več različnih kazni, ostre in bolj mile. Jaz, Erik, Maša, Alma in Grega smo bili pri Big Brotherju. Povedali smo, da smo pripravljeni, če je izselitev res tvoja kazen, s tabo zapustiti hišo," je povedal Jasmin.

Bo Big Brother tvegal in Jadranko kljub temu poslal domov?