Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

28-letni pešec v smrtni nevarnosti

(Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
Policisti PU Novo mesto poročajo o dveh hudih prometnih nesrečah, v katerih sta posledice utrpela dva pešca; 28-letni moški in otrok.

V noči s sobote na nedeljo so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči v okolici Krškega. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi 45-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Krškega proti Brežicam.

Izven naselja Krško je trčil v 28-letnega pešca, ki naj bi nenadoma stopil na vozišče. Po trčenju je pešca odbilo in hudo poškodovan je obležal na vozišču. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, po prvih informacijah je 28-letni moški v smrtni nevarnosti. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Včeraj popoldne pa je do nesreče prišlo na Ljubljanski cesti v Novem mestu; 68-letni voznik osebnega avtomobila je na prehodu za pešce trčil v deklico, ki je prečkala cesto. Hudo poškodovanega otroka so oskrbeli v novomeški bolnišnici. Zoper povzročitelja nesreče bodo policisti na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Ivo 19:32 12.december 2016.

    Čas je, da znova zamenjajo direktorja PU Novo mesto, saj je prometna varnost in kultura med vozniki na najnižji ravni po osamosvojitvi.