Magazin > VIP
13831 ogledov

Takšnih posnetkov od Murka nismo vajeni. Le kaj je narobe?

“Doživel sem že veliko izdaj,” nam je zaupal.

Vedno zabavni in pozitivni Damjan Murko je tokrat posnel video, ob ogledu katerega se je marsikdo vprašal, zakaj je Damjan videti tako resen, žalosten in potrt. 

Damjan Murko | Avtor: instagram instagram

“Prvič v življenju sem posnel nekaj, kar mi je ležalo na duši. Stvar je taka, da je biti Damjan Murko hkrati blagoslov in prekletstvo. To sem spoznal še posebej po nastopu na Hrvaškem. Zelo sem hvaležen, da vsi oboževalci do mene pristopajo vljudno in spoštljivo, a ker jih je bilo sedaj ogromno, sem v sebi čutil neko napetost in nelagodje. Imam slabo vest, ker ne morem izpolniti pričakovanj ljudi, ki so včasih nemogoča. Hkrati mi ljudje toliko dajo, ampak tudi zahtevajo. To so temne plati mojega poklica, za katerega sem se sam odločil, to vem,” pove Damjan, ki trdi, da je številka ena na sceni. 

V zadnjem času se priljubljeni pevec sprašuje tudi, kdo je Damjan in kdo je Damjan Murko ter zakaj ga imajo ljudje radi. “Čas pokaže, kdo me je resnično vreden. Doživel sem že veliko izdaj, ljudje prihajajo in odhajajo iz mojega življenja, a to tako je,” zaključi Murko.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • sam1 11:18 08.maj 2024.

    Se mu je stanje očitno poslabšalo......

  • Nevica 07:56 08.maj 2024.

    Kakšen je človek, ki svojo neumnost dobro vnovči? In kakšen je človek, ki izvoli oblast, ki državo potaplja?

  • Avatar NickMason
    NickMason 07:48 08.maj 2024.

    Čisto slučajno naletel na nekoga ,ki je imel neke posnetke iz privat žurke ,kjer je bil ta Murko,lahko je vesel da je živ,ker tip je totalni kreten

Sorodne novice