Magazin > VIP
74662 ogledov

Diana opisala, kako so bili videti meseni užitki s Charlesom

Diana Profimedia
“Najino intimno življenje je bilo zelo zelo čudno,” je povedala.

O razmerju pokojne princese Diane in kralja, takrat princa Charlesa je znanih veliko podrobnosti. Nekatere je povedala Diana sama, nekatere pa njuni prijatelji ali sodelavci. Čeprav obstaja tudi veliko nasprotujočih si informacij, se vsi strinjajo, da Charles Diane ni nikoli ljubil in da je bil zakon izjemno nesrečen ter poln konfliktov.

Tako princesa Diana kot tudi Charles sta bila tako nesrečna, da so se njuni varnostniki bali, da bi med njima prišlo celo do fizičnega obračuna. To je razkril eden od njunih telesnih stražarjev v knjigi iz leta 2022 ‘The King: The Life of Charles III’.

Knjiga se je dotaknila tudi njunega spolnega življenja, ki ga večji del njunega razmerja sploh ni bilo. Opisana je situacija, ko princesa Charlesa dobesedno lovi po hodnikih, iz sobe v sobo in po stopnicah, da bi z njo seksal. “Zakaj nočeš seksati z mano,” je Diana menda vpila za Charlesom. Charlesov sarkastični odgovor na to pa naj bi bil: “Ne vem, draga. Mislim, da sem gej.”

Podrobnosti o njunem spolnem življenju so znane tudi iz posnetkov, ki jih je med letoma 1992 in 1993 posnel Peter Settelen, Dianin učitelj dikcije in so bili leta 2004 spremenjeni v dokumentarec z naslovom Diana: Z lastnimi besedami. "No, bil je seks. Da, bil je. Ampak bilo je čudno, zelo čudno. Nazadnje je bilo pred sedmimi ali šestimi leti. Pred sedmimi leti, ker je bil Harry takrat osem,” je takrat povedala Diana, ki je dodala, da si jo je Charles ponavadi zaželel enkrat na tri tedne.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Pierre 18:37 27.april 2024.

    Vaši članki so itak ogabni, kot tisti, ki javno razkrivajo spolno življenje drugih!!!!

  • Toma 13:12 27.april 2024.

    No to vsaj pojasni zakaj se je motala okrog konjev!

  • matermila 08:22 27.april 2024.

    Ste zelo neokusni, tako avtor članka kot urednik.