Magazin > VIP
35285 ogledov

Denis Avdić nikoli ni veljal za objekt poželenja, a poglejte ga danes!

krvodajalska akcija Denis Avdić Žurnal24 main
Stara se kot dobro vino.

Čeprav je že vrsto let eden najbolj priljubljenih voditeljev pri nas, pa Denis Avdić nikoli ni veljal za lomilca ženskih src. Morda tudi zato, ker je že vrsto let zvest svoji lepi ženi Ani, s katero imata dva sinova in ki je tudi sama postala vodilni obraz ene izmed novih radijskih postaj. Več o tem TUKAJ.  

Na nedavnih fotografijah, ki so zaokrožile splet ob tem, ko je s svojo radijsko ekipo organiziral nenapovedan dobrodelni maraton in zbral skoraj dva milijona evrov za žrtve poplav, pa je Denis videti bolj privlačen kot kadarkoli prej. Zagorela polt, svetlejša barva las, brada in lepo oblikovano telo ga res naredi privlačnega kot še nikoli. Verjetno pa k temu, da je ženskam vse bolj simpatičen, zelo pripomorejo tudi njegove številne dobrodelne radijske akcije, ko skupaj z ekipo zbira milijone za najbolj ogrožene. 

Denis Avdić | Avtor: radio 1 radio 1

Denis in ekipa Denis Avdić Showa so zaradi izrednega dobrodelnega maratona sicer prekinili počitnice in se vrnili v Ljubljano, po uspešni akciji pa nadaljujejo z zasluženim dopustom. Kot je znano, ga Denis rad preživlja na Krku, na radijske valove pa se s svojimi sodelavci jutranjega šova vrača 28. avgusta.

S čim ohranja odlično formo in kaj prispeva k njegovemu mladostnemu videzu, pa ostaja skrivnost, saj v PR službi Radia 1 pravijo, da Denis med dopustom za novinarska vprašanja ni dosegljiv. Kakorkoli, naš 41-letni voditelj in komik se stara kot dobro vino, z leti namreč postaja prav šarmanten. 

dezurni@styria-media.si

Denis Avdić | Avtor: radio 1 radio 1

Komentarjev 5
Sorodne novice