Šport > Košarka
8075 ogledov

Ne Dončić ne Irving, to je neopevani junak Dallasa

PJ Washington Profimedia
Legendarni Magic Johnson je imenoval velikega junaka odločilne zmage Dallasa nad Oklahomo.

Šesto tekmo polfinala zahodne kofnerence med Dallas Mavericks in Oklahomo City Thunder je z zanimanjem spremljal tudi eden najbolljših košarkarjev vseh časov Magic Johnson. Ta je za "neopevanega junaka" odločilne zmage v korist Teksašanov označil PJ-ja Washingtona.

Washington je bil vsekakor eden izmed ključnih igralcev Dallasa v seriji z Oklahomo. Na to je nedavni analizi dogajanja opozoril tudi košarkarski analitik Shannon Sharpe.

Luka Dončić Salve smehe Šport Umetna inteligenca komentirala Dončića, nihče ni ostal resen Luka Dončić Škoduje moštvu Šport S prstom pokazal na Dončića: "Prenehaj že enkrat s tem!"

Na sinočnji tekmi je Washington vpisal samo devet točk, a svoje koše bi težko prispeval v bolj pravem trenutku. Najprej je v odločilnih minutah zadnje četrtine zadel dve sila pomembni trojki, povsem ob koncu pa se je izkazal še na črti za proste mete, kjer je pristavil zmagoviti točki in mojstrsko zgrešil tretji poskus ter tako gromu onemogočil postavitev napada.

S svojo igro si je prislužil pohvale slovitega Magica, petkratnega prvaka lige NBA in po mnenju večine poznavalcev ter navijačev še vedno najboljšega organizatorja igre vseh časov.

"PJ Washington je neopevani junak današnje tekme," je zapisal legendarni branilec Los Angeles Lakers. "Kakšna tekma! Neverjeten zaključek. Dallas Mavericks so s 117:116 premagali OKC. Če ste zamudili tekmo, si poglejte zadnjo četrtino - fenomenalna košarka. Čestitke Dallasu za napredovanje," je zapisal 64-letni Johnson.

"MVP, MVP" Šport Dallas obožuje Dončića, poglejte, kaj se je zgodilo po tekmi

Magic Johnson | Avtor: Epa Epa

To pove vse! Šport Kar sta Dončić in Irving govorila po tekmi, odmeva bolj kot uspeh Dallasa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • linlina 18:55 19.maj 2024.

    Seveda, uvrstili so se v konfernčni finale!!!! 💪

  • Ender3 14:10 19.maj 2024.

    Bmk !