Magazin > VIP
51215 ogledov

Znani Slovenec ima vse, le žene ne, iskal jo bo v hrvaškem šovu!

poroka na prvi pogled, sandi hribernik Planet TV
Ljubezen je že iskal v Poroki na prvi pogled, zdaj bo srečo skušal najti v hrvaškem šovu ...

V "Ljubav je na selu" bo ljubezen iskal tudi slovenski kmet Sandi Hribernik. Sandi je bil tekmovalec prve sezone slovenske različice šova Poroka na prvi pogled, a tam s Kate Balon ljubezenske sreče ni našel. Gledalci bodo nove kmete priljubljene oddaje 'Ljubav je na selu' lahko spoznali že v sredo od 21.15 na RTL, med njimi pa je tudi Sandi. Na svojem posestvu v Slovenski Bistrici 52-letni kmet komaj čaka, da gosti kandidatke, svojo življenjsko zgodbo pa bo v sredo razgrnil gledalcem.

Zdaj si je spet upal ljubezen poiskati pred kamerami, dodatna motivacija za prijavo v "Ljubav je na selo" pa je bil njegov rojak Jožef Mastnak, ki je ljubezen iskal v zadnji, 16. sezoni RTL-ovega šova.

"Odločil sem se poskusiti srečo na Hrvaškem, da morda najdem resno osebo zase. Nismo daleč, blizu smo drug drugemu, kot narodi smo si precej podobni. Hrvatice so zelo lepe ženske," je povedal. Sandi trenutno dela kot voznik in dostavljalec, po smrti staršev pa živi sam na svojem posestvu, kuha, pospravlja, opravlja gospodinjska dela in skrbi za vrt, sadovnjak in vinograd. "Vse znam narediti, žene pa ni," se na svoj račun pošali simpatični kmet.

V prostem času se rad druži s prijatelji, svojo postavo pa ohranja s sprehodi, tekom in pohodništvom, na katerega bi z veseljem peljal svojo bodočo izbranko. Zase pravi, da je velik romantik, nepokvarjen, družaben, ne mara laži in prevar. Imel je več ljubezenskih zvez, a priznava, da je nazadnje resnično ljubil že dolgo nazaj. "V mojem srcu je praznina. Če bi bil nekdo tukaj z menoj, bi bilo vse drugače," poudarja Sandi, ki se težko sooča s samoto: "Leta tečejo ... Čas bi bil, da se ustalim, da najdem nekoga, s katerim bom lahko srečno živel." Sandi pravi, da bi rad v šovu spoznal ženske od Slavonije do Dalmacije, ki imajo srce in dušo, smisel za humor, ki so delavne, poštene, kulturne in športne, nikakor pa ne tistih, ki gledajo samo na denar. 

"Če bi se zgodila ljubezen, bi se preselil k njej na Hrvaško, brez težav," veselo doda. Njegovo slovensko posestvo je že pripravljeno na prihod deklet, in ko bodo v oddaji slišale njegovo zgodbo, upa na številna ljubezenska pisma ter obljublja: "Malo bomo delali, malo počivali, šli na zabavo, na sprehod, na izlet na Roglo. Tukaj bodo imele vse!"

 

 

 

Komentarjev 5
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 19:24 20.maj 2024.

    Najbrž ženske na tak način išče le z namenom, da bi prikril svoj pravi odnos do njih. Pa BREZMEJNO Narcisoiden mora biti!!!?

  • bi_ba 15:01 20.maj 2024.

    Zakaj se gre revež smešiti še na hrvaško TV? Ni bilo dovolj pri nas? Če zadnjih 20 let ni nobene naše našel, to veliko pove. Nezanimivih moških brez denarja pa nobena ne mara, še Filipinke ne.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:43 20.maj 2024.

    Menda HINA že poroča, da je morala policija danes posredovati na parkirišču pred stavbo RTL na Krapinski 45 v Zagrebu!? Menda se je po objavi slovenskega Žurnala tam začela zbirati množica žensk in pričela s kaljenjem JRM!? V lase so ...prikaži več si menda skočile, ker se niso mogle dogovoriti, katera bo prva v vrsti v boju za znanega slovenskega šoferja dostavljavca, ki sodeluje v njihovem priljubljenem šovu!? Menda statistika produkcije poroča, da ima njihov šov v Slovenij izjemnih 143 rednih gledalcev!?...

Sorodne novice