Magazin > VIP
9205 ogledov

Naša pevka objavila posnetke z dekliščine, se spomnite njene posebne zaroke?

anja istenič Osebni arhiv
Na kolena ja padel med snemanjem videa za njeno prelepo pesem.

Ljubezenska zgodba pevka Anje Istenič je nekaj prav posebnega. Svojega zaročenca Dejana je spoznala leta 2018 v baru, v katerem je občasno delala kot natakarica. Lepotička mu je očitno takoj padla v oči, pri Anji pa je trajalo malo dlje, da je preskočila iskrica. "Velikokrat sem mu rekla, da sva lahko le prijatelja, ampak zarečenega kruha se največ poje," nam je leta 2022 ob izidu spota za pesem Ljubezni ne zapiraj vrat povedala pevka. Tako kot začetek njune ljubezni je bila tudi njuna zaroka nekaj posebnega. Zgodila se je namreč pred kamero, in sicer med snemanjem prej omenjenega spota.

Marca lani je njuno zvezo okronal prihod sina, ki sta mu nadela prelepo ime Liam.

Poroka pa je očitno pred vrati, saj je za Anjo že dekliščina. "Moje punce so potrdile, da sem pripravljena na skok v zakon. Hvala za nepozabni večer," je mlada mamica zapisala ob galeriji fotografij s svojimi prijateljicami, ki so ji očitno omogočile tudi snidenje s pevcem Dejanom Vunjakom. Poleg fotografij bo Anjo na ta zabavni dan spominjala tudi diploma ... "Spodaj podpisane članice komisije z veseljem ugotavljamo, da je kandidatka uspešno opravila vse naloge na dekliščini in s tem dokazala, da lahko brez težav kljubuje tudi najtežjim zakonskim preizkušnjam," je pisalo na "dokumentu".

Pevka je za naš medij razkrila, da je dekliščina potekala v Novi Gorici. Tam so jo odpeljali na kegljanje in v center mesta, kjer je morala opraviti več nalog. "Poiskati sem morala fanta z imenom mojega bodočega moža, zaplesati z mimoidočim, narisati svojo družino, na trgu zapeti pesem. Na koncu smo šle na žur od pevca Dejana Vunjaka," je povedala in dodala, da bosta z Dejanom v zakonski jarem skočila to soboto. 

Paru želimo veliko sreče!

Komentarjev 2