Magazin > VIP
49870 ogledov

Na TV Slovenija se je vrnila voditeljica, ki jo vsi obožujejo!

Mojca Mavec Instagram
Z novim letom so ji vzeli kar tri oddaje.

Z novim letom v oddaji Dobro jutro ni več voditeljev Boštjana Romiha, Mojce Mavec, Katje Tratnik in Danice Lovenjak, kot je konec januarja prva poročala revija Lady. TV Slovenija se je zaradi finančnih razmer takrat namreč poslovila od honorarnih sodelavcev. Mavec pa ni ostala le brez voditeljskega mesta v oddaji Dobro jutro, pač pa tudi brez oddaje Ratatujci, ki je bila na sporedu le nekaj mesecev in oddaje Čez planke.

A ena najbolj priljubljenih voditeljic pri nas se je maja vrnila na TV zaslone, in sicer z novo oddajo, ki jo ustvarja več uredništev TV Slovenija, izmenjujoč pa jo vodijo trije voditelji, med njimi tudi Mojca Mavec. Dnevna soba je nova pogovorna oddaja, ki obravnava različne življenjske teme našega vsakdanjika. Gosti znane osebnosti in različne strokovnjake, komentira trende, družbene fenomene in izzive. Oddaja je na sporedu trikrat tedensko, ob torkih, sredah in četrtkih ob 17.55 na prvem programu Televizije Slovenija.

"Vračam se po koščkih, da ne pridem iz forme, tudi vodenje je obrt, ki jo je treba piliti. Začasno bom to sezono odvodila tri oddaje Dnevna soba, 1. junija pa na spored prihaja nova oddaja Čez planke, ki bo posvečena Evropskemu prvenstvu v nogometu," pove Mojca, ki je obiskala vseh 10 mest, ki bodo gostila prvenstvo, spoznala stadione, nogometne zvezdnike, navijaško vzdušje in še veliko več. Tudi zasebno bo del poletja namenila nogometnemu prvenstvu, ki si ga bo ogledala v živo. "Zelo uživam v vzdušju teh velikih prvenstev," še razkrije. Priljubljena voditeljica pa je nedavno za TV SLO komentirala tudi prenos letošnje Evrovizije. 

Novi posel ji je pisan na kožo

Sicer pa se, po tem, ko je z novim letom na RTVS izgubila kar tri oddaje, posveča potovanjem, saj pripravlja potovanja za različne agencije. "Ni bilo lahko, ker je bila televizija res velik del, a vse življenje sem bila svobodnjakinja, zato imam vedno plan B in tudi C. Potovanja so mi veliko dala, ogromno sem se naučila in vedno sem si želela te zgodbe dati naprej. Tisti, ki potujejo z mano, doživijo tudi moje ljudi, ki sem jih spoznala na poteh, zanimive Slovence, vedno pa se prilagodim skupini, se prepustim ljudem, v ospredju pa so lokalne in pristne izkušnje," pravi Mojca, ki popotnike kmalu pelje na Islandijo, med ljubšimi potovanji, ki jih organizira, pa ji je Indija za začetnike: "Glede Indije je veliko predsodkov, a ni vse revščina in ta velik razkol, Indija je med drugim tudi dežela začimb, ki jih v kuhinji uporabljamo vsak dan."

Sicer si bo to poletje privoščila tudi nekaj zasebnih potovanj. Kot smo že omenili, bo obiskala nekaj tekem evropskega nogometnega prvenstva, vsako poletje pa si privošči tudi skok v grčijo in v Pariz. "V Parizu vsako leto popazim na hišne ljubljenčke mojih dobrih prijateljev, letos pa bodo v Parizu še olimpijske igre, tako da se tega še posebej veselim," dodaja.

Komentarjev 4
  • Avatar Herkules
    Herkules 21:54 18.maj 2024.

    Putana jalova plagiatorska! Krade, kot njeni rtv sponzorji! V normalni državi bi bila tatica v zaporu, ne na javni tv! Ona je dokaz, v kakšni brezpravni lopovski greznici mi živimo!

  • FejstDogaja 19:39 18.maj 2024.

    Vsi obožujejo? A se zafrkavate? To plagiatorko? Mi smo gledali na netu, da smo vsaj imeli kaj od prenosa. Naj bi poslušali njeno afnanje namesto voditeljic?

  • Ender3 15:49 18.maj 2024.

    Kdo je obožuje? Vodenje evrovizijskega cirkusa je bila čista polomija..Ne razumem tistih, ki so jo izbrali za vodenje takšne prireditve..

Sorodne novice