Zdravje
37622 ogledov

"V Sloveniji so dvignili roke, v Indiji pa ..."

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 07:40 05.maj 2024.

    Vse več je dokazov, da slovensko zdravstvo vodi skorumpirana banda na čelu s Fidesom.. Ta vlada mora pod nujno vztrajati in to zalego počistiti..Tudi zato, da na površje pridejo predani zdravniki, ki jih v Sloveniji sicer ni malo, ampak niso ...prikaži več slišani ali vplivni...

    • mph2 10:17 05.maj 2024.

      Khm, kakor se s tabo večinoma strinjam, sem razumel, da so še marsikje v EU dvignili roke z njim. Morda pa mu v Indiji ponujajo "snake oil" kot pravijo čez. In bo potem še slabše. Nič ne piše, da so ...prikaži več ga rešili, šele zbira. In iz obupa verjame vsemu.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 13:09 05.maj 2024.

      Nimam v mislih ravno te zadeve z Indijo, ker je ne poznam...Ampak vsak dan se razkrije kaj novega, od zlorab, preko korupcije, do žolčnega nasprotovanja evtanaziji...Nasprotovanje temu seveda ni iz etičnih razlogov ampak zato, ker bi bili ti "odklopi" veliko ...prikaži več bolj nadzorovani...Sedaj je bila to siva cona, ki se je dogajala včasih s tihim soglasjem sorodnikov, še večkrat "kar tako" ....Zakon o evtanaziji bi prinesel nadzor, tega pa se "polbogovi" bojijo kot hudič križa..

    • bobubob 13:23 05.maj 2024.

      Kar zdravniki sami naj naredijo red - bo bolj učinkovito kot zaupati to delo našim pišmeuharsko izvoljenim vladnim karikaturam, ki se z gnilimi strukturami 'uspešno' spopadajo že desetletja. Zdravniki namreč poznajo problematiko, predvsem pa zelo dobro poznajo tiste gnide v ...prikaži večv njihovem sistemu, ki so v sramoto človeštvu, stroki in znanosti. Plebs pa bi moral počistiti politikante. Bi moral. Če bi razmišljal s svojo pametjo in ne s pametjo svojega 'pametnega telefona'.

    • Avatar luckyss1
      luckyss1 13:29 05.maj 2024.

      Corona je pokazala kdo je gazda..Skorumpirana pijana banda zbrana okrog Janše..In ti so še danes na vodilnih mestih...

    • Ender3 17:14 05.maj 2024.

      Luckyss👍 stroka se je med korono prodala politiki SDS..Sedaj v zakulisju nadaljujejo svojo škodljivo vlogo..

  • atamama 07:18 05.maj 2024.

    In na koncu pridemo do tega, da v ZZZS-ju odločajo zdravniki, ki so že prej nekaj se odločili ali pa iz solidarnosti do kolegov napišejo enako odločitev. Zato je potrebno na ZZZS-ju in na ministrstvu za zdravje narediti čistko ter ...prikaži več te parazite, kot nadzorni dr in podobno odstraniti iz procesov odločanja. Naj malo spomnim, ortopetska klinika bi otroku, ki danes hodi zacementirala sklepe-okončine. In takih cvetk je veliko, ker če nisi sposoben sam bog ne daj da bi nekdo drug imel boljši rezultat.

  • Avatar Zala
    Zala 16:09 05.maj 2024.

    Celotno zdravstvo v Angliji sloni na zdravnikih iz Indije. Imamo predsodek in mislimo, da so zdravniki izven Evrope, recimo v Indiji, slabši kakor evropski. Pa temu ni tako.

    • Ender3 17:20 05.maj 2024.

      👍👏👏 Ne samo VB tudi v ZDA vrh znanosti nasplošno vzdržujejo Indijci..

  • Pepe007 08:36 05.maj 2024.

    Hm, nikjer v EU nočejo, čudež pa naredijo v Indiji. Potem pa bomo zbirali za nekoga, ki so ga "zafurali". Da pa bi ljudje prej skrbeli za svoje zdravje, pa ni opcija?

  • hubertfast 17:21 05.maj 2024.

    Važno, da bogovi v belem stavkajo za višje plače

  • bobubob 13:12 05.maj 2024.

    Takole bi bil pa tudi jaz lahko zdravnik. Vse prepoznam kot nenujno ali pa kot nalogo za specialista, saj sam nimam dovoljšne prakse za specifičen poseg in bi lahko imel pacient posledično res dodatne težave. Saj se je tudi že ...prikaži več doslej umiralo, ker je pacientov doktor (napačno) ugotovil nenujnost. Zdravila pa bi seveda predpisoval (razen seveda 'cepiv') in to obilno, katerega, pa bi mi povedala umetna 'inteligenca' z mojega 'pametnega telefona' in pa seveda višina dobaviteljeve provizije.

    • Ender3 17:31 05.maj 2024.

      👍 Že sedaj bolnikom priporočila strica Googla delajo težave zdravnikom z uporabo AI bo to za njih prava katastrofa neznanja in izkušenj..

  • bibaleze 11:29 06.maj 2024.

    SLO privatizacija...Preiskave z astronomsko dolgo čakalno dobo, specialistični pregledi enako, kvaliteta storitev in odnos ?? Fizoterapija, ki ni niti F od tega! Moto: PLAČAJ VSE SAM. A je smiselno zato plačevati našim privatnikom?? Ni! Indija je daleč...Hrvaška nudi nižje cene, ...prikaži več odličen zdravstveni kader in storitve, kot se spodobi za bolnika, tako rekoč brez čakalnih dob. Naj služi tisti, ki si to zasluži (med drugim npr.menjava kolka stane od 7.000 do 15.000 € - cena v bolnici Sv.Katarina).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.