Svet
129945 ogledov

Najstnica se je po prepiru s starši vrgla v reko

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kmodri_ 13:04 04.maj 2024.

    Si je želela ohladiti možgane od tastarih? Sam vprašam...

  • LukaMB 21:48 03.maj 2024.

    Ponavadi se te potrebne najstnice že fuknejo na kaj drugega preden se fuknejo v reko v današnjem času, govorijo o ljubezni pa take in nasprotujejo staršem, ker za to še ni čas logično! Hvala Bogu da imam 2 pobalina in ...prikaži več do takšnih idej o koncu sveta niti ne pride, nekaj časa nazaj sta mi sinova povedala, da ni šans da bi delala samomor in da ne obstaja tak problem, ki ni rešljiv tako ali drugače. Kakršni starši takšne čustvene novodobne lgbtq izrodke majo kaj naj rečem.

    • Avatar Antikrist4
      Antikrist4 08:53 04.maj 2024.

      Srčno upam, da ti bo kakšen od sinov pripeljal zeta v hišo! Homoseksualnost je prirojena, to ni nekaj, kar se lahko nalezeš ali priučiš. Izrodek si pa ti! Upam pa tudi, da tvoja sinova ne bosta taka izrodka, kot si ...prikaži več ti! Potem pa boš lahko rekel "hvala kurcu"!

    • LukaMB 11:51 04.maj 2024.

      Antikrist4 - pač lgbtq izrodki ste zelo čustveni in želite ostalim, da bodo isto bolani kot vi. Niste te sreče, moja dva fanta že kar pogledujeta samo ženske, kot je to v družini in po tradiciji, Vi lgbtq izrodki se ...prikaži več pa vprašajte kako ste nastali, dva spola samo M in Ž so vas naredili po naravni poti, vi pa ste zašli s poti, ki je normalna in branite svojo nenormalnost tako, da nam jo vsiljujete kot normalno. Ni normalno, konec.

    • LukaMB 23:36 04.maj 2024.

      Antikrist4 - bolezen iz ZDA in VB pač, vsega globalističnega bo enkrat konec, Rusija veliko da na tradicijo in gospod Putin je prepovedal ta umazan lobi in propagando lgbtq, ki škodi otrokom in družinam za 100 let plus v Moskvi. ...prikaži več Ne bo tako, kot si želijo sprijene globalistične anomalije človeštva in enkrat bo večina res večina z večinsko idejo kako popraviti to sprijenost in ta odklon od normalnega, samo čas je potreben.

    • Avatar Antikrist4
      Antikrist4 08:52 05.maj 2024.

      Najbolje da se preseliš kar v Rusijo. Samo hudič bo, če bo kakšen od tvojih vnukov homoseksualec! Kaj boš pa potem?

    • LukaMB 12:34 05.maj 2024.

      Antikrist4 - zakaj bi se, ko pa bomo tukaj naredili isto, da bo tako kot se šika, samo čas je potreben da se znebimo teh globalističnih svinj.

    • Avatar Antikrist4
      Antikrist4 13:51 05.maj 2024.

      15. junija bo v Ljubljani parada ponosa. Luka, toplo si vabljen, pa še mulca pripelji s sabo, hehehe.

    • LukaMB 14:37 05.maj 2024.

      Tamali ne smejo prisostvovati izpirjenim osebkom, ki se javno ližejo v mazohističnem lederju pred kamerami in pred otroci še manj pa mora to biti prikazano v medijih. Če želite namerno provocirati večino in biti proti večini, potem se ne sprašujte ...prikaži več zakaj dobite po buči kot VIP-globalistične anomalije sprijenih osebkov človeštva, ki trdijo zase da so normalni. Po buči dobite, ker namerno delujete proti večini in v demokraciji večina poskrbi, da dobite po buči, ko greste čez mejo normalnega razuma.

    • LukaMB 15:23 05.maj 2024.

      Antikrist4, še ena od nebuloz sprijenih bolanih anomalij kar si povedal zgoraj. To so spet skrite želje in masturbiranje na sankcije Rusiji ter slinjenje. Bolanost v vsej svoji meri. Sanjate nekaj kar bi si želeli a v praksi temu ni ...prikaži več tako in potem čustveno jokate kot eni čustveni izlivčki in krivi so vsi ostali samo vi sprijeni fanatiki niste.

  • SlavkoKrizman 21:26 03.maj 2024.

    Naravna selekcija je super.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.