Magazin > Horoskop in Numerologija
12180 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 22. maja 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Spretni v zaznavanju stvari iz drugačnega vidika se lahko, če boste zaupali vase, zanesete na pozitivne rešitve.

Znali boste ponuditi nasvet, ko bo to potrebno, ter vprašati, ko vas bo nekaj zanimalo. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega delovanja. Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali vaše počutje. Naj vas ne bo strah spustiti se tudi v neznano. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v škorpijonu boste željni ljubezni in bližine. Tudi najbolj naporen odnos se bo uredil, zato se usmerite v prijetne pogovore ter se dotaknite tudi tematik, ki so bile do sedaj morda neznanka. 

BIK
Z nekom, ki vam je v marsičem podoben, boste stkali zanimivo vez ter se dogovorili za nekaj večjega. V zapleteni zadevi boste uspeli poiskati rešitev, čeprav so le redki verjeli, da vam bo uspelo. 

DVOJČKA
Ker ste nekomu dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč, se boste morali izkopati iz situacije, ki vas je po tihem začela obremenjevati. Moč vam bo dala energija lune v škorpijonu.

RAK
Z vsem, kar se z luno v škorpijonu intenzivno kopiči v mislih, se bo žal treba tudi soočiti. Zahtevali boste dodatne možnosti, ki pa ne bodo popolnoma spremenile poteka zoprne situacije.

LEV
Če želite ostati nasmejani, se ne spuščajte v argumentiranja, ki se dotikajo občutljivih tem. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte sproščenega vzdušja, zato se s kakšno opazko raje zadržite.

DEVICA
Ker ves čas poudarjate, kako vedno vse zmorete sami, vam morda ne bodo priskočili na pomoč. Nikar se, da bi čim prej prišli do želenega cilja, ne navezujte na napačne navade ter metode.

TEHTNICA
Želeli si boste jasnih smernic ter razčiščevanja, vendar bo zaradi energije lune v znamenju škorpijona treba izbrati primeren čas, saj lahko zaradi napačno razumljenih besed izbruhnejo napetosti.

ŠKORPIJON
Po tihem se boste zaradi vibracije lune v svojem znamenju začeli spraševati, ali je to, kar doživljate, sploh tisto, kar si v prihodnosti želite. Delujte premišljeno ter prijazno, še posebej doma.

STRELEC
Da ste trenutno nezadovoljni, bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje, ki se vas naj preveč ne dotakne. Sami najbolj veste, kaj je tisto, kar bi lahko spremenili, da bi se bolje počutili.

KOZOROG
Zakaj se ne bi čim prej dotaknili čustvenih težav ter jih skušali premostiti. Z direktnimi vprašanji boste veliko prej prišli do odgovora, da ste naredili nekaj, česar vam ne bodo zlahka spregledali.

VODNAR
Veliko se boste na poslovnem področju pogovarjali in poskušali najti najboljše rešitve za zadeve, ki so nekako obtičale, kljub temu da ste prepričani, da imajo dober potencial v prihodnosti.

RIBI
Skušajte biti zaradi vpliva lune v škorpijonu bolj previdni, saj se določene zadeve ne obračajo v tisto smer, ki ste si jo zamislili. Marsikaj se lahko v trenutku spremeni oziroma obrne v nasprotno smer.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.