Magazin > VIP
59609 ogledov

Tina Gaber pokazala, kam je za praznike peljala fanta

Tina Gaber Epa
Na tej križarki je veliko slavnih.

Tina Gaber in njen srčni izbranec premier Robert Golob sta si za praznik dela izbrala prav poseben oddih. To je križarjenje z znanimi gostitelji, ki se imenuje Kruzić, saj ga bodo s svojimi predstavami Ićkoti in Fejmiči popestrili naši znani komiki, med njimi tudi Denis Avdić. Križarjenje so poimenovali Kruzić - Festivalić smeha, pluli pa bodo vse do Marseilla in Barcelone.

"Križarjenje z dobavitelji ... Zdravega smeha," je Tina hudomušno zapisala ob fotografiji, na kateri se stiska ob Roberta. Na krovu jih bodo zabavali s kar tremi komičnimi predstavami, to so Ićkoi, Ićkoti 2 in Fejmiči. Cena tega križarjenja se giblje med 599 in 1515 evri, odvisno od tega, kako prestižno kabino izberete na križarki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Za Tino je stresno obdobje, zato ji bo oddih zagotovo dobro del. Kaj ji je povzročalo težave, je razkrila nedavno. Na Instagramu je priznala, da je tisto, kar ji je v preteklosti povzročalo ogromne preglavice, kava. “Od januarja dalje ne pijem več kave, ker na moje telo nikoli ni vplivala pozitivno. Če sem jo spila, sem čutila močno pospešen utrip srca in neko nervozo, stalno živčnost in razdražljivost brez razloga. Odkar pijem matcho, sem 10-krat bolj mirna. Tudi, kadar gre vse narobe. Prosim,” je zapisala lepotica.

 

Komentarjev 49
  • Plavi-mil 08:06 03.maj 2024.

    S tem je pokazal, koliko mu je do države, prvi človek v državi na križarjenju z balkanskimi komiki, ne pa na DRŽAVNIH praznikih, kjer bi mu moralo biti mesto, narod STREZNI SE.

  • sam1 11:01 02.maj 2024.

    Macho ali machafit ????

  • Grof 08:22 02.maj 2024.

    Cena križarjenja je ovisna katero kabino je izbrala, sam pa mislim da so soslovenceljni zavzeli s splakami kar hodnik, piki Robi se je stisnil k Oriani, Tina pa k Denisu, to je to

Sorodne novice