Magazin > VIP
55850 ogledov

Denis Avdić in Oriana Girotto skupaj na vročem križarjenju

Oriana Girotto Monica Girotto
Za nekatere bodo prazniki polni smeha.

Oriana Girotto tudi med prazniki ne bo počivala. Priljubljena televizijska voditeljica, ki je do novembra 2022 vodila oddajo Dobro jutro na RTV SLO, je znana po tem, da je izjemno delovna. Poleg tega, da včasih gosti italijanske turiste v Ljubljani, se je med korono lotila še poučevanja italijanščine preko spleta. Uči tudi na Srednji šoli za gastronomijo in turizem v Ljubljani, prevaja in občasno nastopi v kakšnem filmu. Lotila se je tudi koncertnega turizma, v okviru katerega vodi ljudi na velike koncerte, ki se odvijajo v tujini.

Tokrat je združila moči z radijskim voditeljem Denisom Avdićem, s katerim se je odpravila na vroče križarjenje od Genove do Barcelone. Poleg njiju zraven potujejo tudi skupina Ićkoti, v kateri nastopajo Žan Papič, Admir Baltić, Ranko Babić, Ivan Šarič in Denis Avdić ter dvojica Fejmiči, v okviru katere nastopata Gašper Bergant in Žan Papič. 

Na ladji, ki sprejme 3200 potnikov, si bodo udeleženci ogledali tri predstave - Ićkoti 1, Ićkoti 2 in Fejmiči. Prvi del predstave Ićkoti je bil premierno predstavljen v Hali Tivoli decembra 2022. Gledalci so bili tako navdušeni, da se je skupina odločila še za drugi del predstave.

Križarjenja sta se udeležila tudi Tina Gaber in Robert Golob

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 13
  • will 00:00 03.maj 2024.

    Poslušati ićkote in umreti, to je zdaj vprašanje za umret.

  • sandi76 20:16 02.maj 2024.

    Jep, pomembna novica !

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:41 02.maj 2024.

    Povej mi s kom se družis in povem ti kdo si!