Magazin > Horoskop in Numerologija
11784 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 12. maja 2024

astrologija, napoved Profimedia
Nikar ne odreagirajte na osebnem področju takoj, raje počakajte, da se zadeve same skristaliziraj, ter da tudi za vas posije ugoden sončni žarek upanja.

Dan bo obarvan s toplino in prijetnimi mislimi ter z vonjem po iskreni ljubezni. V negativnem smislu vas bodo močne energije, ki še vedno dišijo po preteklosti, usmerjale v nejasna vprašanja ter razne dvome. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
V družbi prijateljev se potrudite prisluhniti, saj vas bodo sprejeli na popolnoma drugačen način. Samski, nikar ne odvrzite puške v koruzo, če boste slučajno zavrnjeni. 

BIK
Vse se bo začelo odvijati bolj lahkotno, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem že nekaj časa pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z odločitvami, ki vam lahko dvignejo samozavest.

DVOJČKA 
Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili, zato vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od čakanja in spraševanja. Družinsko srečanje boste morda tokrat raje preložili. 

RAK 
Umirite se in z luno v svojem znamenju skušajte delovati v duhu harmonije. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli in so povezane predvsem z nego ter razvajanjem telesa.

LEV
Odločiti se morate glede čustvene situacije, ki ni v najboljšem stanju, čeprav vas luna v znamenju raka ustavlja in vam povzroča zmedo. Zvečer bo vse skupaj nekoliko lažje.

DEVICA
Na področju družinskih odnosov prihaja manjši napredek, do katerega se lahko povzpnete počasi, vendar zelo vztrajno. Prišli boste tudi do žgečkljivih spoznanj, ki vas bodo navdihnila.

TEHTNICA 
Imeli boste več možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in z luno v raku trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila, da se boste morali odločiti.

ŠKORPIJON 
Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka, zato poskrbite, da bo vaš trud opažen ter da vas bodo sprejeli. Pretirana odgovornost vam ne bo všeč, zato se ji izognite.

STRELEC
Ne dovolite si, da bi nekdo manipuliral z vami in bodite previdni, preden se spustite v utrudljive konflikte, saj luna v raku prebuja občutljivost. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju.

KOZOROG
Prijetne vibracije bodo povezane z družinskim življenjem. Možni so tudi globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas zaradi energije lune v raku ne bodo premaknili iz mrtve točke. 

VODNAR
Nekomu še ne zaupate popolnoma, zato boste morali povabilo zavrniti, čeprav gre le za začasne ovire. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v prave odločitve, o katerih boste razmišljali.

RIBI 
V domačem okolju se bo zaradi pesimizma, ki ga prebuja luna v raku, dvignilo precej prahu. Še težje bo, če bo vmešan nekdo, s katerim nikakor ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.