Magazin > Horoskop in Numerologija
16025 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. maja 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Nikar ne poskušajte podcenjevati svoje inteligence, saj lahko z njeno pomočjo pridete do številnih spoznanj.

Morda bo trajalo nekaj časa, da boste razumeli svoje misli in prepoznali namene drugih, vendar vam bo vse skupaj delovalo zelo zabavno. Prihajata sproščenost in ustvarjalnost, ki vam bosta omogočila prodreti naprej. Dogajalo se bo tudi na področju čustev, kjer boste iskreni, spontani in ustrežljivi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

S pozitivnimi mislimi, ki jih bo tkala energija lune v vodnarju, se boste spustili v prijetno vzdušje. Bližina družine in dobrih prijateljev bo balzam za dušo, zato boste z njimi želeli preživeti čim več časa.

BIK 

V kolikor si želite nekaj novega na čustvenem področju in se sprašujete, ali bi se z nekom zbližali, je sedaj pravi čas, da naredite spontan korak z upanjem, da boste deležni pozitivnega odgovora. 

DVOJČKA

Na čustvenem področju bo situacija, v kateri ste se po naključju znašli, zoprna ter napeta. Čeprav je včasih zdravo postaviti se zase, bo tokrat najboljša izbira, da določene stvari enostavno preslišite.

RAK

Zadeve povezane z domom in družino se bodo skozi dan, ko bo luna še v vodnarju, dotikale note sproščenosti. Vsak konflikt lahko ustvari napeto vzdušje, zato se jim čim bolj umaknite.

LEV 

Dokler boste znali čustva držati ob strani in se zadev, ki prihajajo, lotevati razumsko, se nič ne bo zakompliciralo. Bodite nekoliko bolj potrpežljivi in bolj tolerantni tudi do drugače mislečih.

DEVICA

Zadeve v domačem okolju bodo tekle izjemno gladko, zato se lahko lotite vsega, kar vas običajno vznemirja ali odbija. Z neznanci se tokrat ne boste ukvarjali, zato se jim boste spretno umaknili.

TEHTNICA 

Dan boste preživeli v dobri družbi, ki jo bodo sestavljali predvsem tisti, ki so vam zelo blizu.

V mislih boste tuhtali o tem, da vam je malce žal, ker ste prehitro izpustili določeno zadevo iz rok. 

ŠKORPIJON

Zelo čustveno boste doživljali dogajanje v družinskem krogu. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste nemirni, saj se boste v bistvu želeli intenzivno posvetiti sebi ter sestaviti svoje misli. 

STRELEC

Spogledovali se boste z možnostmi, ki se vam bodo sproti odpirale ena za drugo. Začnite se zavedati, da s tem, ko zadržujete vsa negativna čustva v sebi, nikomur ne naredite koristi, še najmanj pa sebi.

KOZOROG

Pravega zadovoljstva v nečem, česar se boste skupaj lotili, v smeri, da bi se pozabavali, ne boste našli, zato boste v mislih začeli kovati drugačen načrt. Srce bo napolnjeno z nerazčiščenimi pojmi. 

VODNAR 

Določeno zgodbo lahko obnovite brez kakršnih koli težav. V središču pozornosti se boste najbolje počutili, v ljubezenskih odnosih pa nekako ne boste sposobni predlagati napredka ali poglobitve.

RIBI

Bremenilo vas bo, da zaradi nezaupanja, ki vas spremlja nekaterih globokih misli in intimnih občutkov ne morete deliti niti s svojimi najbližjimi. Nenavadno obnašanje lahko sproži napačne signale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.