Magazin > VIP
17471 ogledov

Srhljivo: Astrologinja našla to povezavo med Dianino smrtjo in princeso Kate

kate middleton Profimedia
Mrkov se mnogi že od nekdaj bojijo.

Osebna astrologinja princese Diane, Debbie Frank, razkriva, kako na člane kraljeve družine vpliva dogajanje na nebu in kako se skozi življenja vidnejših članov monarhije vleče ta rdeča nit.

Govora je o mrkih. "Že v antiki so verjeli, da mrki naznanjajo dramatične spremembe in so povezani predvsem s kraljevo družino. V starodavni Kitajski so cesarji prestol, da bi se izognili temu, kar je veljalo za negativno energijo mrka, za nekaj časa prepustili svojemu namestniku. Srednjeveški lokostrelci pa so na ukaz zaskrbljenega kralja proti Luni izstrelili puščice in tako poskušali preprečiti grozeči lunin mrk," je razložila astrologinja in dodala, da nebesni dogodki in njihove povezave z začetki in konci vplivajo tudi na pomembne mejnike v sodobni kraljevi družini. "Kralj Karel je bil rojen na mrk in okronan na mrk. Med mrkom se je poročil z Diano ... in 16 let kasneje je med mrkom umrla. Njun sin William in njegova žena Kate sta se prav tako rodila ob mrku." Frank pravi, da je premier na mrk svetu naznanil tudi Dianino ločitev od britanskega prestolonaslednika, Kate pa je javnosti tik pred luninim mrkom sporočila, da ima raka.

"Kate in William sta se rodila v razmiku šestih mesecev in oba imata v rojstnih kartah Mars in Tehtnico na vidnih mestih in pod okriljem tega luninega mrka. Zaradi tega je ta mrk zanju zelo oseben in predstavlja izziv, ki ga je treba premagati. Na srečo pa nam planeti dajejo velik razlog za optimizem," je povedala Frank in razložila, da se bo 2. oktobra v rojstni karti Kate in Williama pojavil sončni mrk, ki bo pomenil nov začetek. Takrat bo minilo pol leta od princesinega začetka zdravljenja. "To je obetaven znak, zaradi katerega bosta Kate in William iz te situacije prišla močnejša kot kdaj koli prej."

Komentarjev 2
  • Ender3 17:40 17.maj 2024.

    Avtor vedno poskrbi za shrljivost prispevkov, ki jih napiše..

  • mph2 08:19 17.maj 2024.

    Grozljivo, zdaj ne bom mogel spati vsaj 3 dni skupaj od te stresne novice.