Magazin > VIP
32362 ogledov

Novice pri Melani Mekicar: Le kako na novi izziv gleda njen partner?

melani mekicar Hitradio center
O tej ponudbi je morala dobro premisliti.

Simpatična voditeljica Melani Mekicar, ki jo lahko spremljamo tudi v seriji Skrito v raju, je nova voditeljica Feel Good jutra na Hitradiu Center. Melani se je pridružila voditeljema Klemnu Kopini in Vesni Ponorac. Simpatični trojček lahko poslušate vsak delavnik med 6.00 in 10.00 uro.

Življenje lepe voditeljice, ki jo poznamo tudi po oddaji V petek zvečer, ki jo je vodila ob Blažu Švabu, se bo zaradi novega izziva precej spremenilo. "Nekaj ur prej bom hodila spat. Drugače pa zame to ne bo prvič in vsaj približno vem, kaj pričakovati," je povedala za Žurnal24 in še razkrila, da je morala o ponudbi razmisliti. "O ponudbi sem razmišljala kar nekaj časa, ker me je bilo strah predvsem ponovnega zgodnjega vstajanja, ampak so me prepričali z vizijo in energijo. Zelo se veselim skupne zgodbe, ki jo bomo spisali." Kot je znano, si je Melani radijske izkušnje nabirala pri radiu Antena.

Kaj pa o spremembah, ki jih s sabo prinaša delo v jutranjem programu, pravi Melanijin partner. "Moj partner je precejšnja jutranja ptica, tako da to pri nama ne bo problem. Zgodaj spati in zgodaj vstati je najin novi moto. (smeh)"

 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 15:47 14.maj 2024.

    Malanin smeh in pozitivizem je všečen in nalezljiv.