Magazin > Horoskop in Numerologija
8895 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 16. aprila 2024

numerologija, astrologija Profimedia
Počutje bo optimistično naravnano, izžarevali boste moč, dostojanstvo in pozitivno energijo, ki se bo prepletala tudi v odnosih.

Uživajte, kjerkoli se boste zadrževali, in bodite nekoliko bolj strastni ter drzni. Na področju čustev bo prevladala sproščenost. Vpliv bo vašo zavest odprl višjim vibracijam, kar vas lahko popelje do višje stopnje samozavedanja. Dovolite pogumu, da vas vodi. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Izkoristite predloge, ki jih boste deležni spontano. Tudi če ste o svojem povsem prepričani, se lahko odločite za nekaj drugačnega, kar se bo izkazalo kot pravo poživilo.

BIK 
Ne preveč ugodne okoliščine na področju odnosov bodo vzbujale sočutje, ki vas bo v notranjosti kljub energiji lune v levu razdražilo. Če se boste osamili, se boste lažje umirili.

DVOJČKA 
Neodločni in vznemirjeni boste, saj nikakor ne dosežete tistega, kar ste si zastavili. Poiščite čim prej način, da se sprostite, morda ob športnih dejavnostih, ki vas bodo sproščale.

RAK 
Situacije, ki vas bremeni, ne morete rešiti na način, ki ste ga običajno uporabljali, zato čim prej z energijo lune v levu poiščite bolj ustrezno rešitev. Pomembno bo, da se v ključnem trenutku zberete.

LEV 
V preteklih dneh, ko niste bili pozorni, se je zgodilo še nekaj, kar lahko sedaj bistveno vpliva na celotno situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate še vedno možnost za nadaljevanje. 

DEVICA 
Kljub prijetni energiji lune v levu boste vedno bolj nepotrpežljivi, saj boste želeli vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo delujte predvsem s tistimi, ki bi vas radi nadzirali. 

TEHTNICA 
Opazili boste, da vam mečejo polena pod noge. Vprašajte se, ali morda malce pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku nobenih večjih ter za vas bistvenih sprememb. 

ŠKORPIJON 
Poskusite se kljub luni v znamenju leva, ki kliče k akciji, notranje umiriti. Z majhnimi koraki se skušajte prebiti naprej in si, če ne zmorete sami, poiščite pomoč, podporo. 

STRELEC 
Po pogovoru boste dolgo razmišljali ter končno ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi, ki vas utrujajo z raznimi dolgočasnimi predlogi. Strastna energija vas bo navdušila.

KOZOROG 
Pazite, da ne boste, če vam nekaj ne bo uspelo, spodbujali slabih občutkov o sebi ter svojih sposobnostih. Zaradi energije lune v levu vas lahko reši predvsem diplomatski pristop.

VODNAR 
Obremenila vas bo logična posledica, saj pomembnih zadev niste pravočasno rešili. Energija lune v levu, ki je pogumna in prodorna, vam lahko pomaga poiskati tisto, kar potrebujete.

RIBI 
Težave z zdravjem in počutjem bodo le še preteklost, saj boste z luno v levu znali poskrbeti zase. Spoznali boste, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, morda tudi srečen konec.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.