Magazin > Film & Glasba & TV
2758 ogledov

Ko je popustil adrenalin, se je Nuša Lesar obrnila na sledilce

nuša lesar Kanal A
Razkrivamo, kdaj se vrača na male ekrane.

"Počasi se iz plenic vračam na oder in pred kamere. Danes sem z Martinom Golobom in Davidom Zupančičem in obiskovalci tako zelo uživala, da sem končno začutila, da je čas, da se zares vrnem k delavnim aktivnostim. Dve uri po dogodku, ko mi je končno popustil adrenalin in grem lahko spat, bi rekla samo še tole: Vsa čustva so v redu," je televizijska voditeljica Nuša Lesar po dogodku, ki ga je vodila, zapisala na Instagramu. Za Žurnal24 pa je razkrila, zakaj je ravno za to prireditev prekinila porodniški dopust: "Vodenje dobrodelnega dogodka za založbi Družina in Mladinska knjiga sem sprejela, ker mi je bil koncept, ki so ga pripravili, všeč. Rada berem, rada imam pogovorne formate dogodkov ali oddaj in zato nisem kaj dosti razmišljala, ko so mi ponudili vodenje. Zelo sem uživala v Davidovi in Martinovi družbi."

Priljubljena voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A in njen dolgoletni partner Gregor Krušič sta starša postala junija lani. Preden se je poslovila od gledalcev, je Nuši kolega Gregor Trebušak pripravil posebno presenečenje. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi

Kot smo izvedeli, se lepotica na delo vrača 22. julija! "Kot mnoge ženske, ki se po porodniškem dopustu vračajo nazaj v službo, tudi mene malo skrbi, kako bom zmogla dobro opravljati obe "službi". Na srečo moj sin nima samo mene, pač pa tudi očeta, babico, deda, nono ... Vsak bo po svojih močeh priskočil, ko bo to potrebno," pa je Nuša za naš portal odgovorila na vprašanje, ali jo kaj skrbi, kako bo našla ravnotežje med materinstvom in kariero. 

Komentarjev 2
  • Ender3 17:36 17.maj 2024.

    Nuša je vredna pozornosti javnosti brez potrebnega oglaševanja..

  • sandi76 16:30 17.maj 2024.

    Je cepivo proti covidu popustilo ?