Šport /sport/zimski-sporti
8914 ogledov

Šok! Poslavlja se glavni trener ženske skakalne ekipe

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 21:36 16.april 2024.

    zdaj mora vnovciti zeton. pravilno.

  • Ender3 20:50 16.april 2024.

    Kaj tudi v tem športu hara politika in boji pod zeleno mizo?.Noro je kaj se dogaja v naši družbi..

    • svetiduh 03:27 21.april 2024.

      V katerem športu pa ni politike, ko se začnejo enkrat obračati evri?

    • svetiduh 03:28 21.april 2024.

      Ampak zamenjava Zupančiča je prava poteza.

  • svetiduh 03:40 21.april 2024.

    Zupančič je na silo vlekel Erzarjevo na svetovni pokal, čeprav za to raven tekmovanja še ni bila pripravljena in to takrat, ko je bila tekma ICOC in bi zaradi tega izgubila naslov, če ne bi bila tekma v Beljaku odpovedana. ...prikaži več In to samo zaradi dodatnih točk, ker razen Prevčeve in nekaj malega Križnarjeve, ostale niso naredile praktično nič. Tina je šla nepripravljena za svetovni pokal na dve tekmi in v skupnem seštevku prehitela Ajdo in Tajo, ki sta skakali celo leto. Tino je treniral Vili Tepeš.

  • svetiduh 02:42 21.april 2024.

    Zoran Zupančič je dobil dva velika talenta Tajo Bodlaj in Ajdo Košnjek, kateri je bolj kot ne zajebal. Za trening teh dveh je bil zadolžen primarno Stane Baloh, ki je po mojem tudi glavni krivec poloma. Tudi Komarjeva je bila ...prikaži več pod njegovim vodstvom. Ker so se zadeve lotili napačno, so dekleta odpovedala. Začeli so s počepom, katerega je treba nižati nazadnje, ko tekmovalka že ima smuči pod kontrolo. Zato je bolje, da pride za glavnega trenerja Jurij Tepeš, katerega bo od zadaj vodil Vili Tepeš.

    • svetiduh 02:51 21.april 2024.

      Zoran je zaslužen predvsem za Križnarjevo, ki je iz njegove vasi, toda ta se rada smuka okoli. Za Prevčevo bolj malo, za ostale pa skoraj nič, ker so bile večino časa pri Balohu, Klinecova pa je bila odsotna.

    • svetiduh 03:02 21.april 2024.

      Zoran ni slab trener, toda je po moje zgubil zanimanje že pred časom zaradi več razlogov. Prvi je podpora SZS in taglavni je samosvojost deklet, ki vlečejo vsaka zase, čeprav pred kamerami igrajo drugo igro. To potem drago plačajo nove ...prikaži več mlade dobre tekmovalke, ki so zavedene od starejših in zapostavljene pri trenerju.

    • svetiduh 03:09 21.april 2024.

      Naredil je veliko dobrega, zato je zato čas, da dobi nekje dobro ponudbo in vnovči nepričakovan žeton, ki ga je dobil od Prevčeve, čeprav so drugi bolj zaslužni za kristalni globus od njega. Njegove zasluge so do začetka prejšnje sezone, ...prikaži več potem pa so se dekleta raspustila in zato poškodba Bogatajeve in tu se njegove zasluge boljkotne končajo.

  • Idioti 11:40 17.april 2024.

    Dejte no vi na SZS razložiti vesoljni Sloveniji , kako je lahko pomočnik trenerja postavljen mimo glavnega trenerja za glavnega trenerja ene kategorije več ?? Kaj spet motovilite in se igrate z trenerji. Na mesto trenerja bi po hiarhiji moral ...prikaži večal priti Baloh in nobeden drugi , razen dokazanih Loleka in Boleka ! Pika ! jJebite se v svojem navijanju za svoje kadre !

    • svetiduh 02:24 21.april 2024.

      Idijot si ti, ker nekaj na pamet komentiraš in sploh ne poznaš podrobnosti dogajanja v smučarskih skokih. Baloh se na tv dela, kot, da je on tvorec uspehov mladinske ženske reprezentance, pa to sploh ni res. Baloh je butelj, ki ...prikaži veči želi preskočiti tudi dve leti trdega dela pri dekletih in jih posledično večino zajebe. Zajebali so Tajo Bodlaj, da o Ajdi Košnjek sploh ne govorimo, Katro Komar, Živo Andrič in še katero. Pri Tini Erzar smo zadevo pravočasno preprečili.

    • svetiduh 02:29 21.april 2024.

      Ko je Tina povedala, da se ji vse ruši sem ji takoj svetoval naj gre do svojega dolgoletnega trenerja Vilija Tepeša, ki je punco pravočasno rešil. Vili je tisti, ki je zaslužen da je Tina osvojila naslov mladinske svetovne prvakinje ...prikaži več in nekaj malega moja podpora z nasveti in predvsem dekletova odločnost in vztrajnost. Gre namreč za izjemen talent.

    • svetiduh 02:34 21.april 2024.

      Zupančič je Tino na silo vlekel na svetovni pokal, ko je videl kaj zmore in to predvsem, da si reši lastno kožo, ker je vedel, da je sposobna prinesti točke. Toda niti Baloh in še manj Zupančič nimata zaslug za ...prikaži več Tinino skakanje, ker je onadva praktično nista naučila skoraj nič. Podobno stanje velja za Prevčevo, ki je produkt predvsem njenih bratov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.